Revolutionaire vloerverf en trapverf

Puro Marrasco Paint

Puro Marrasco Paint

Revolutionaire vloerverf en trapverf

Uitermate sterke vloer en trappen verf

Puro Marrasco Paint is een duurzame vloerverf voor vloeren en trappen in huis, werkplaats of garage nieuw leven in te blazen! Puro Marrasco vloer en trappenverf de ideale keuze voor jou. Of je nu een houten vloer in de woonkamer, een betonnen vloer in de garage of zelfs een trappen hebt, met Puro Marrasco paint geef je jouw vloeren en trappen een frisse uitstraling die tegen een stootje kan.

Het is van groot belang om je vloeren en trappen te beschermen tegen dagelijkse slijtage en krassen, en daarom is het verstandig om te kiezen voor geschikte vloerverf. Met deze robuuste en harde zijdeglans lak blijft je vloer of trap er jarenlang mooi uitzien, ongeacht hoe vaak je er overheen loopt.

“Zeer duurzaam, vlek en beschadiging bestendig”

“Zeer duurzaam, vlek en beschadiging bestendig”

PRODUCT SPECIFICATIES

Puro Marrasco Paint

Een hoog rendement van 10-12m2/L

Bevat 76 gr. VOS, geproduceerd met respect voor mens en natuur

vloerverf

Breng aan met kwast en/of roller

Zeer milieuvriendelijk, duurzaam en zorgt voor een gezond leefklimaat

Toepassing

Puro Marrasco Paint is voor betonnen, houten vloeren en trappen, alleen binnen te gebruiken.

Voorbereiding

Zorg voor een goede voorbereiding voordat je begint met schilderen. Maak het te schilderen oppervlak schoon, droog, stof en vet vrij. Verwijder alle losse schilferige oude verflagen. Reeds geschilderde vloeren of trappen grondig reinigen met schoon water en universol. Schuur de ondergrond grondig en neem de stof goed af.

Aanbrengen

Breng eerst altijd één laag Puro primer aan. Breng vervolgens Puro Marrasco vloer- en trapverf aan met een ronde of platte kwast en vilt rolletje 10cm om de zijkanten te besnijden. Voor vloeren in te rollen gebruik dan een 2K 25cm roller met korte haren 9mm.

Voor vloeren en trappen raden wij aan altijd 2 of 3 lagen Puro Marrasco aan te brengen voor een optimale en duurzame bescherming. Tussen de verflagen altijd 6 uur drogen in acht nemen!

Puro Marrasco is in 1 / 2 weken helemaal doorgehard. 

Kenmerken

Toepasbaar op

Watergedragen verflagen in goede staat, houten vloeren en trappen,  betonvloeren, MDF, houten deuren en kozijnen, nieuw houtwerk in alle houtsoorten, houten meubels en (keuken) kasten.

Afwerken

Puro Marrasco Paint heeft geen verdere afwerking nodig.

FAQ

Beide zijn een zijdeglans maar Puro Marrasco is ook toepasbaar op betonnen en houten vloeren, wel eerst de Puro primer gebruiken.

Puro Marrasco Paint van Carte Colori is:

  • Vol van kleur.
  • Zeer goed afwasbaar.
  • Milieuvriendelijk.
  • Een professionele vloerverf op waterbasis
  • Gemakkelijk aan te brengen voor een doe-het-zelver en professionals
  • Gemaakt met 100% natuurlijke en organische pigmenten.
  • Heeft een fluweelzachte zijdeglans uitstraling.
  • Zeer lage VOS
  • Puro Marrasco Paint leverbaar in alle Carte Colori kleuren.

Nee, Puro Marrsco paint kan niet over een zandcementdekvloer alleen over betonnen vloeren mitst de primer gebruikt wordt.

Breng eerst altijd één laag Puro primer aan. Breng vervolgens Puro Marrasco vloer- en trapverf aan met een ronde of platte kwast en vilt rolletje 10cm..

Voor vloeren en trappen raden wij aan altijd 2 of 3 lagen Puro Marrasco aan te brengen voor een duurzame bescherming.

Met grote vloeren is het raadzaam om met ze tweeën de vloer te schilderen. Gebruik met schilderen een normale kwast 16,  korte besnijroller van 10cm breed en een fijne 25cm roller van 9mm haar. Één persoon begint de randen van de vloer te besnijden zodat vervolgens de tweede persoon de vloer kan inrollen tussen het kader, werk nat in nat en maak de vloer in één keer af stop niet!

Tip: Giet de verf in een grote 12 liter verfbak met rooster zo neem je voldoende verf op om de vloerverf gelijkmatig aan te brengen!

ONZE BELOFTES

Daarom kiezen voor Puro Marrasco paint

Natuur icon

Laagst mogelijke VOS

Puro Marrasco Paint bevat het laagst mogelijke VOS gehalte. Milieuvriendelijk geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur.

Puro Marrasco paint

Met deze robuuste en harde zijdeglans lak blijft je vloer of trap er jarenlang mooi uitzien! Zeer gemakkelijk aan te brengen en dezelfde dag al droog.

Carte Colori kleurkaart icon

Uniek kleurenpalet

Een sterke afwerking en toch kunnen kiezen uit het prachtige kleurenpalet van Carte Colori. Kies jij een felle of toch een tijdloze neutrale kleur?

ONZE BELOFTES

Daarom kiezen voor Puro Marrasco Paint

Natuur icon

Lage VOS

Puro Marrasco Paint bevat het laagst mogelijke VOS gehalte. Milieuvriendelijk geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur.

Puro Marrasco

Met deze robuuste en harde zijdeglans lak blijft je trap of vloer er jarenlang mooi uitzien! Zeer gemakkelijk aan te brengen en dezelfde dag al droog

Carte Colori kleurkaart icon

Uniek kleurenpalet

Een sterke afwerking en toch kunnen kiezen uit het prachtige kleurenpalet van Carte Colori. Kies jij een felle of toch een tijdloze neutrale kleur?

CARTE COLORI

VERKOOPPUNTEN

Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Scroll naar boven