Callazo primer een fixatie voor nieuwe of poederige ondergronden

Callazo Primer is de ultieme oplossing voor het voorbereiden van minerale ondergronden of ondergronden in slechte staat. Met zijn krachtige impregnatie vermogen en hoge bindkracht is het een uitstekende fixator die zorgt voor een optimale hechting van de Callazo kalei. Deze kleurloze watergedragen primer is speciaal ontworpen voor verschillende ondergronden zoals metselwerk, beton, cement en gips maar ook bestaande ondergronden in slechte staat zoals afgebladderde verf of poederige ondergronden.

Dankzij zijn milieuvriendelijke samenstelling biedt de Callazo Primer niet alleen een uitstekende prestatie maar draagt het ook bij aan een duurzamere aanpak van de ondergrond. Of het nu gaat om binnen- of buitentoepassingen, deze primer biedt een betrouwbare basis voor een langdurige en hoogwaardige afwerking. 

PRODUCT SPECIFICATIES

Callazo primer

Een hoog rendement van 8-12m2/L

Bevat 0 gr. VOS, geproduceerd met respect voor mens en natuur

Callazo primer aanbrengen met de kwast of roller

Zeer milieuvriendelijk, duurzaam en ademend. Draagt het A+ label

Toepassing

Callazo primer is voor zowel buiten als binnen te gebruiken.

Voorbereiding

Zorg voor een goede voorbereiding voordat je begint met schilderen. De ondergrond dient vrij te zijn van stof en onzuiverheden zoals mos en algen. Loszittende bestaande verflagen verwijderen. Nieuwe en bestaande oppervlakte reinigen, het oppervlak dient droog te zijn voor afwerken.

  • Minerale ondergronden (kaal baksteen of stucwerk) eerst fixeren met Callazo primer.
  • Bij poederige of bestaande ondergronden met slecht schilderwerk ook eerst fixeren met Callazo primer.
  • Bestaande verflagen in goede staat hebben geen primer nodig.

Gevel afwerken met 2 lagen Callazo kalei.

 

Aanbrengen

Breng Callazo primer aan in één laag en laat deze minimaal 24 uur drogen, om vervolgens de Callazo kalei aan te brengen.

Kenmerken

Toepasbaar op

Bestaande ondergronden, metselwerk, beton, cement en gips maar ook bestaande ondergronden in slechte staat zoals afgebladderde verf of poederige ondergronden.

CARTE COLORI

VERKOOPPUNTEN

Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Scroll naar boven