Binnenkijken minimalistische woonstijl bij Inge

Mijn naam is Inge Roos en ik werk als zelfstandige in de interieurbranche. Dankzij mijn interieuraccount op Instagram (ingeroosxx) kreeg ik veel vragen over styling en interieuradvies. Zodoende ben ik voor mezelf gestart (Studio Inge Roos) en geef ik advies bij de mensen thuis. Vaak weet men wel wat men wilt, maar loopt het op de één of andere manier toch vast.

Dat kan qua kleur zijn of bijvoorbeeld indeling. Dan is het fijn als iemand daar met een frisse blik naar kijkt. Als we dan tot een oplossing komen is mijn missie geslaagd. Mooie interieurs creëren is dan ook wat ik het liefst doe. En niet alleen interieurs, maar creëren in de breedste zin, mijn andere passie is namelijk schilderen. 

Mijn woonstijl wil ik omschrijven als warm minimalistisch met een mediterrane touch. 

Wat was je eerste kennismaking met carte colori?

Mijn allereerste kennismaking met Carte Colori gaat terug naar het prille begin. Vanaf dat moment was ik meteen gefascineerd door de unieke techniek, de prachtige kleurenpaletten en het poederachtige effect.  De verf van Carte Colori voegt een extra dimensie toe aan mijn passie voor een levensstijl doordrenkt met zon, zee en een tijdloze esthetiek.

" Ik was meteen gefascineerd door de unieke techniek, de prachtige kleurenpaletten en het poederachtige effect "

Waarom werk je graag met Carte Colori?

Ik was meteen enthousiast over de techniek, de mooie kleuren en het poederachtige effect. Het sluit dan ook perfect aan bij mijn liefde voor het mediterrane leven en mediterrane interieurs. 

Welke verf soorten en kleuren heb je in jouw eigen huis gebruikt?

De kleuren die ik in mijn eigen huis toegepast heb, zijn de kleuren Carta (kalkverf), Lecce en Lucca, die ik op de muur door elkaar heen geverfd heb, de Medici en Agave, (ook gemengd) en natuurlijk Incanto (metallic verf), mijn zelf gecreëerde kleur. 

Welke Carte Colori kleuren vind jij het beste bij jouw woonstijl passen?

Bij mij thuis vind ik de naturelle tinten het mooist, met een uitschieter in de logeerkamer, die een knalgroene wand heeft. Ooit op Ibiza gezien en het geeft mij nog steeds een vakantiegevoel. Zo zie je maar dat kleur ook een emotie is. 

Waar haal je je inspiratie uit?

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Boeken, tijdschriften, mode maar natuurlijk ook uit reizen. Meestal neem ik behalve heel veel inspiratie ook altijd wel iets mee voor in het interieur. Zo creëer je echt je eigen sfeer. 

Gebruikte verfsoorten

Gebruikte kleuren

Gebruikte verfsoorten

Scroll naar boven