Welkom in de Carte Colori verffabriek

Wat ons uniek maakt, is dat we onze verf op authentieke wijze produceren, met behoud van traditionele methoden die door de jaren heen zijn verfijnd. Dit zorgt ervoor dat elke pot verf de rijke geschiedenis van ons vakmanschap weerspiegelt en een tijdloze kwaliteit bezit.

Bij Carte Colori gaan we verder dan alleen het leveren van verf; we leveren een ervaring gebaseerd op toewijding, trots en de zoektocht naar perfectie. Ontdek de magie van authentieke verf, doordrenkt met onze passie voor vakmanschap en gedreven door duurzaamheid. 

"Geef kleur aan jouw ruimte met respect voor de natuur"

Our handcrafted paints

Passie, vakmanschap, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en kwaliteit de kern vormen van alles wat we doen. Onze toewijding aan deze principes heeft ons geïnspireerd om verf te produceren op de authentieke wijze, en dat doen we tot op de dag van vandaag.

Bij Carte Colori delen we een diepe passie voor verf en ambacht. Ons team van vakmensen heeft een gedeelde toewijding om hoogwaardige verfproducten te creëren die  ook een verhaal vertellen.
Ons vakmanschap is geworteld in traditie en expertise. We benutten de nieuwste technologieën en behouden tegelijkertijd de ambachtelijke benadering die ons onderscheidt

LEES MEER OVER ONZE MILIEUVRIENDELIJKE VERF

Wij denken continue aan het milieu

Certificaten
Al onze verven op waterbasis hebben één van de laagste VOS gehalte in de sector, met een VOC-gehalte dat nu vrijwel nul is. Zelfs 5 producten hebben 0% en dragen het ecolabel waar we trots op zijn.

Productie met een lage impact
In ons streven naar duurzaamheid moeten we verder kijken dan onze producten zelf. Onze milieuvriendelijke praktijken strekken zich uit tot onze verpakking en productie. Onze verpakkingen en etiketten zijn 100% recyclebaar.

Rendement
Hoog rendement en goede dekking zorgen ervoor dat je minder verf nodig hebt. Wanneer je minder verf nodig hebt, zal je ook minder grondstoffen nodig hebben en afvalresten produceren. Alle Carte Colori muurverven hebben een hoog rendement van 10-12m2/L.

CARTE COLORI

VERKOOPPUNTEN

Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Scroll naar boven