Binnenkijken sobere woonstijl bij Nadia

Sober Stoer en “MIJ” het laatste stukje van deze naam zal ik uitlichten. “Mij” dat ben ik, Nadia Antonioli-Tijleman en onder dit korte woordje valt een groot deel van wat ik doe. Dagelijks hou ik me bezig met alles wat te maken heeft met het creëren van een “sfeervol en eigen thuis”. Zo run ik mijn eigen winkel/webshop Sober Stoer & Mij en geef ik interieur & kleur advies. Maar het stukje “MIJ” in mijn naam staat voor nog veel meer, je herkent me vooral aan een  mix van verschillende interieurstijlen waar ik een eigen touch aan geef. Zo deel ik op mijn social media (instagram) @Soberstoermij en @Soberstoerenmij (facebook) veel interieur inspiraties, binnenkijkers, afgeronde projecten en zeker niet te vergeten neem ik jullie mee op onze “eigen” jarenlange interieur reis en alles wat hier bij komt kijken…

Wat was je eerste kennismaking met carte colori?

Mijn eerste kennismaking met Carte Colori…. Dan moet ik echt even terug gaan in de tijd. Het eerste moment dat ik deze verf tegen kwam was online. Hier kwam ik toen mooie inspiraties tegen over kalkverf. Ik was op zoek naar verf met een authentiek randje voor de wanden in onze oude boerderij, deze vond ik bij Carte colori

" Wat ik erg belangrijk vind is dat ik weet wat ik kan verwachten, dat het beoogde resultaat ook gehaald wordt en het eindresultaat zichzelf elke keer weer opnieuw overtreft "

Waarom werk je graag met Carte Colori?

Wat ik erg belangrijk vind is dat ik weet wat ik kan verwachten, dat het beoogde resultaat ook gehaald wordt en het eindresultaat zichzelf elke keer weer opnieuw overtreft.

Maar niet alleen het eind resultaat is van belang, ook het voorafgaande hieraan vind ik even zo belangrijk, zo vind ik dat je bij carte colori een mooi kleuren overzicht vind en tevens is er veel keuze in verschillende kleuren en het maken van combinaties. De diverse verfsoorten zijn ook uitgebreid zodat je voor elke situatie de juiste soort kunt kiezen. Daarbij zijn de producten ook nog eens zeer fijn om mee te werken, voor mij was er dus geen twijfel meer Carte Colori is echt wel een favoriet en inmiddels onmisbaar geworden in mijn interieur reis.

Welke verf soorten en kleuren heb je in jouw eigen huis gebruikt?

Kalkverf is de versfoort die het meeste bij mij in huis is gebruikt. Zo heb ik verschillende kleuren gebruikt maar wel kleuren die mooi in elkaar over lopen zodat bij een doorkijk van ruimte naar ruimte, dit naadloos in elkaar over loopten een mooie rustige basis geeft. Ik heb de kleur Masso, Facade, Piombo en Sculptura en Zinco gebruikt voor de meeste ruimtes en bij de kinderkamers Serena, facade en Nero. Tevens heb ik de krijtlak gebruikt in dezelfde kleuren voor  de plinten, radiator en kast.

Welke Carte Colori kleuren vind jij het beste bij jouw woonstijl passen?

Eigenlijk passen er heel erg veel kleuren bij mijn woonstijl maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar de “NEUTRALS” mooie subtiele basiskleuren met een warme ondertoon die onderling met elkaar mooi te combineren zijn. Eigenlijk kan ik dus wel uit elke kleurenkaart 1 of meerdere kleuren nemen die mooi bij mijn stijl passen. En daar een mooie “Neutral “ kaart van maken.

Waar haal je je inspiratie uit?

Een grote inspiratiebron is Instagram voor mij en deze combineer ik dan met inspiraties die ik tegen kom in mijn eigen dagelijks leven. Bijvoorbeeld tijdens vakanties of gewoon heel simpel een moment opname van een mooie lichtinval of tijdens een wandeling, overal waar ik om me heen kijk is wel iets wat me doet laten inspireren.

Gebruikte kleuren

Scroll naar boven