Transparant, beschermend, afwasbaar

Matt Vernice

Matt Vernice

Transparant, beschermend, afwasbaar

Optimale bescherming en reinigbaarheid

Onze Matt Vernice beschermt je nieuw geschilderde wanden. Het voorkomt slijtage door dagelijkse invloeden, zoals vlekken, krassen en vingerafdrukken, terwijl het tegelijkertijd het schilderwerk en de kleuren van je wanden behoudt. De matte afwerking geeft een elegante uitstraling zonder concessies te doen aan de duurzaamheid.

De Matt Vernice is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het vormt een transparante beschermende laag tegen vuil en vocht, waardoor je wanden langer mooi blijven. Het matte karakter zorgt voor een eigentijdse uitstraling terwijl het tegelijkertijd de wanden gemakkelijk reinigbaar maakt, waardoor je moeiteloos vlekken en spatten kunt schoonmaken. Of het nu gaat om de muren in je woonkamer, keuken, hal, wc of badkamer, onze Matt Venice geeft elk vertrek de bescherming en reinigbaarheid die het verdient.

 

PRODUCT SPECIFICATIES

Matt Vernice

Een hoog rendement van 16-20 m2/L

Bevat 35 gr. VOS, geproduceerd met respect voor mens en natuur

Breng aan met kwast en/of roller

Zeer milieuvriendelijk, duurzaam en zorgt voor een gezond leefklimaat.

Toepassing

Matt Vernice wordt uitsluitend binnen toegepast als transparante en beschermende eindafwerklaag op reeds met muurverf behandelde wanden, bijv. Elegante krijtverf of Calcare kalkverf. Het poederige effect van kalkverf wordt vermindert door een vernis laag!

Aanbrengen

Matt Vernice  goed schudden voor gebruik. Niet verdunnen met water. Breng de vernis in 1 of 2 dunne lagen aan met een geschikte kwast of fijne roller. Te dikke vernis lagen zullen resulteren in een melkachtig effect voornamelijk bij donkere kleuren. De vernis dus goed verdelen om ook aanzetten te vermijden altijd nat-innat verwerken. Alle banen in dezelfde richting narollen.

De vernis is bij 20 graden overschilderbaar na +/- 4 uur. 

Tijdens de droging niet meer bijwerken.

Kenmerken

Toepasbaar op

Matt Vernice is uitstekend geschikt om geschilderde wanden te beschermen in ruimtes zoals: Woonkamer, keuken (niet achter kook gedeelte), hal, wc en badkamer (niet natte gedeelte). 

CARTE COLORI

VERKOOPPUNTEN

Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Scroll naar boven