Milieuvriendelijk vegan verf van Carte Colori

Onze verfcreatie omarmt de kracht van natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediënten. Met een zorgvuldige selectie van de allerbeste organische, onbewerkte materialen, mineralen en organische pigmenten. Wij beloven  niet alleen een esthetisch verbluffend eindresultaat, maar ook een toewijding aan duurzaamheid.

De hoogwaardige ingrediënten die wij gebruiken in onze verfproductie bieden niet alleen een ongeëvenaarde dekking en kleurdiepte, maar dragen ook bij aan een groenere planeet. Onze verven op waterbasis zijn vrijwel reukloos en hebben het laagste en zelfs 0% VOS-gehalte. Kies voor onze verf en geef kleur aan jouw ruimte met respect voor de natuur en een bewuste stap richting een milieuvriendelijke toekomst.

"We hebben speciale aandacht besteed aan de gezondheid van jouw gezin"

Dier en kind- vriendelijke verf

Bij Carte Colori streven we naar een ethische benadering van verfproductie. Daarom is al onze verf niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook volledig dierproefvrij. We geloven in het creëren van kleurrijke oplossingen zonder afbreuk te doen aan het welzijn van dieren. Bovendien hebben we speciale aandacht besteed aan de gezondheid van jouw gezin en bieden we kindvriendelijke verf aan. Onze muur en plafond verven dragen het A+ label en zijn samengesteld met veilige ingrediënten, zodat jij met een gerust hart de wereld om je heen in kleur kunt omarmen. Maak een bewuste keuze voor verf die niet alleen jouw ruimte verfraait, maar ook vriendelijk is voor de planeet, dieren en jouw dierbaren.

ONZE BELOFTES

Daarom kiezen voor Carte Colori

ONZE BELOFTES

Daarom kiezen voor Carte Colori

Milieuvriendelijke verf

Zeer milieuvriendelijk geproduceerd, duurzaam en zorgt voor een gezond leefklimaat voor uw gezin

 

Ambachtelijk & Passie

Wij delen we een diepe passie voor verf en ambacht. Ons team van vakmensen heeft een gedeelde toewijding om hoogwaardige verfproducten te creëren 

Milieuvriendelijke verf

Zeer milieuvriendelijk geproduceerd, duurzaam en zorgt voor een gezond leefklimaat voor je gezin

 

Ambachtelijk & Passie

Wij delen een diepe passie voor verf en ambacht. Ons team van vakmensen heeft een gedeelde toewijding om hoogwaardige verfproducten te creëren

Calcare 1L Mockup

Authentieke kleuren

De kleuren hebben een zachte, subtiele uitstraling. Dit draagt bij aan het rustieke en karaktervolle uiterlijk van onze verven.

 

Made to order

Om afval te verminderen en de allerbeste kwaliteit in elk blik te garanderen, wordt alle verf op bestelling gekleurd

 

CARTE COLORI

VERKOOPPUNTEN

Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Scroll naar boven