Sterk, mat en zeer goed afwasbaar

Cadore afwasbare muurverf

Cadore afwasbare muurverf

Sterk, mat en zeer goed afwasbaar

Blijft mat ook na het schoonmaken

Cadore is een matte egale afwasbare muurverf voor binnen. Cadore heeft een optimale waterdamp-doorlaatbaarheid, en een zeer goede weerstand tegen waterindringing en vuilaanhechting. Cadore is speciaal ontwikkeld voor vlekgevoelige plaatsen en wordt ook ten zeerste aanbevolen in gevallen waar de ondergrond een meer dan gemiddelde vochtigheidsgraad heeft zoals in badkamers, keuken, hal, garage of kelder.

Cadore geeft geen glansplekken bij  schoonmaken en is nauwelijks krasgevoelig. Behalve voor woningen is Cadore ook zeer geschikt voor bijv. horeca, kantoren, scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen.

“Cadore, als het schoon moet blijven”

“Cadore, als het schoon moet blijven”

PRODUCT SPECIFICATIES

Cadore

Een hoog rendement van 8-10m2/L

Cadore bevat 13 gr. VOS, geproduceerd met respect voor mens en natuur

Afwasbare muurverf

Breng Cadore aan met kwast, roller of airless spuit

Zeer milieuvriendelijk, duurzaam en zorgt voor een gezond leefklimaat

Toepassing

Cadore is voor binnen toe te passen op wanden.

Aanbrengen

Zorg voor een goede voorbereiding voordat je begint met schilderen. Maak het te schilderen oppervlak schoon, droog, stof en vet vrij. Verwijder alle losse schilferige oude verflagen. Reeds geschilderde vieze muren grondig reinigen met schoon water en universol. Bij sterk poederende of zuigende ondergrond raden wij aan de ondergrond voor te behandelen met Primer Di Muro. Kit naden en plamuur gaatjes alvorens je de primer gaat aanbrengen. Tip: Acrylaatkit (Sudal acryrub CF2)     

Bij reeds geschilderde oppervlaktes hoef je geen primer te gebruiken.

Breng Cadore aan met een ronde of platte kwast, roller of airless. Voor de volledige kleurdiepte en afwasbaarheid raden wij aan om Cadore in 2 lagen aan te brengen. 

Cadore is na 2 weken volledig doordrogen afwasbaar.

Kenmerken

Toepasbaar op

Geschilderde wanden, nieuw gestuukte wanden, (vlies)behang, vinyl, kalkpleister, cementpleister, metselwerk, cellenbeton, gipsplaten, gipsblokken, hout en andere minerale ondergronden

Afwerken

Cadore afwasbare muurverf heeft geen verdere afwerking nodig.

FAQ

Cadore is een afwasbare muurverf en Elegante krijtverf is licht afwasbaar.

Cadore van Carte Colori is:

  • Vol van kleur en super mat.
  • Zeer goed afwasbaar.
  • Milieuvriendelijk.
  • Een professionele afwasbare muurverf op waterbasis.
  • Gemaakt met 100% natuurlijke en organische pigmenten.
  • Heeft een fluweelzachte uitstraling.
  • Zeer lage VOS 13%
  • Cadoreis leverbaar in alle Carte Coloril kleuren.

Cadore is uitermate geschikt voor in de badkamer en keuken! Dit is een matte, afwasbare verf. Hier hoeft dus geen sealer over geplaatst te worden.

Ja, Cadore kan prima over latex aangebracht worden

Cadore muurverf is een super afwasbare muurverf welke niet gaat glanzen na het schoonmaken. Hierdoor is deze verf perfect voor gezinnen met kleine kinderen. Cadore is kind en milieuvriendelijke verf, vieze kinderhandjes en eten is  geen probleem!

Dankzij zijn hoge kras- en stoot resistentie is Cadore uitermate geschikt als projectverf. Denk aan toepassing in een kantoren, restaurants,  scholen en hotels waar de wanden aardig wat te verduren krijgen.

Met grote wanden is het raadzaam om met ze tweeën de wand te schilderen. Gebruik met schilderen een normale kwast 16,  korte besnijroller van 10cm breed en een fijne roller 9mm haar en 25cm breed . Één persoon begint links van de wand met de randen te besnijden zodat vervolgens de tweede persoon de wand kan inrollen tussen het kader, werk nat in nat en maak de wand in één keer af stop niet!

Tip: Giet de verf in een grote 12 liter verfbak met rooster zo neem je voldoende verf op om de muurverf gelijkmatig aan te brengen!

ONZE BELOFTES

Daarom kiezen voor Cadore

Natuur icon

Laagst mogelijke VOS

Cadore bevat het laagst mogelijke VOS van 13 gr. Milieuvriendelijk geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur.

Cadore

Cadore is een matte egale muurverf die hyper afwasbaar is. Gemakkelijk aan te brengen. Milieubewust zonder concessies te doen in de kwaliteit!

Carte Colori kleurkaart icon

Uniek kleurenpalet

Fluweelpoederige en een super matte uitstraling, gecombineerd met de volle diepe kleuren van de Cadore geven jouw woning een luxe uitstraling.

ONZE BELOFTES

Daarom kiezen voor Cadore

Natuur icon

Lage VOS

Cadore bevat het laagst mogelijke VOS van 13 gr. Milieuvriendelijk geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur.

Cadore

Cadore is een matte egale muurverf die hyper afwasbaar is. Gemakkelijk aan te brengen en milieubewust zonder concessies te doen in de kwaliteit!

Carte Colori kleurkaart icon

Uniek kleurenpalet

Fluweelpoederige en een super matte uitstraling, gecombineerd met de volle diepe kleuren van de Cadore geven jouw woning een luxe uitstraling.

CARTE COLORI

VERKOOPPUNTEN

Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Scroll naar boven