Binnenkijken Landelijke Woonstijl bij Jolanda

Ik ben Jolanda administratief medewerkster en daarnaast moeder van 2 zonen van (20 en 22 jaar) en wandel veel met onze hond Bella, wat ik graag doe is bloemschikken. Mijn favourite Instagram accounts zijn artdelafleur, friedadorresteijn en kralkeukens. Via deze kanalen ben ik bij de prachtige kleuren van Carte Colori gekomen.

Mijn woonstijl wil ik omschrijven als Landelijke woonstijl.

 

Wat was je eerste kennismaking met carte colori?

Mijn allereerste kennismaking met Carte Colori vond plaats in de sfeerkamers bij Frieda Dorresteijn. Deze ontmoeting was niet alleen een visuele ervaring, maar een diepe duik in de wereld van verf en kleur, doordrenkt met inspiratie en verfijning.

Het gebruik van Carte Colori in de sfeerkamers van Frieda Dorresteijn sprak me bijzonder aan, omdat het de perfecte harmonie tussen kleur en sfeer laat zien. 

" De kleuren en verfsoorten van Carte Colori weerspiegelen precies de sfeer die wij in ons huis wilde creëren"

Waarom werk je graag met Carte Colori?

De kleuren en verfsoorten van Carte Colori weerspiegelen precies de sfeer die wij in ons huis wilde creëren. Het is als een perfecte vertaling van onze persoonlijke stijl en de ambiance die we nastreven. De nuances en texturen van de verf dragen bij aan de warmte, elegantie en harmonie die we in elke kamer willen voelen.  

Welke verf soorten en kleuren heb je in jouw eigen huis gebruikt?

Op de wanden Calcare Italia kleur Facade, deze verfsoort die het meeste bij ons in huis is gebruikt. Op de plafonds zit Elegante krijtverf kleur Pellicia. Kozijn en deuren zijn gelakt in Puro Eggshell PU kleur Gritti zodat die mooi uit de muren komen. Plinten zijn afgelakt met Puro Eggshell PU kleur Facade zodat de plinten en wanden dezelfde kleur zijn.

Welke Carte Colori kleuren vind jij het beste bij jouw woonstijl passen?

Mijn liefde voor rust weerspiegelt zich duidelijk in mijn keuze voor verfkleuren Pellicia, Facade en Gritti. Ik houd ervan om subtiel en doordacht te werk te gaan, en daarom vermijd ik overdaad aan kleuren in mijn leefruimte. De kleuren die bij mij passen, zijn precies diegene die ik heb gekozen en toegepast.

Waar haal je je inspiratie uit?

Mijn inspiratiebronnen voor mijn interieur zijn ongetwijfeld de prachtige pagina’s van Landelijk Wonen en de boeiende inhoud op de social media kanalen die ik regelmatig bezoek. Uit deze bronnen haal ik niet alleen ideeën, maar ontstaat ook een samenhangend palet van kleuren en stijlelementen die perfect bij mijn voorkeuren passen.

Gebruikte kleuren

Scroll naar boven