Carte Colori

Since 1995

Ons verhaal

Sinds 1995, in het hart van Nederland, met passie voor kleur, ambacht en duurzaamheid, vind je Carte Colori. Wij zijn meer dan alleen een verfmerk: Wij zijn een ode aan de tijdloze schoonheid van Italië, met onze inspiratie uit het betoverende Venetië.

Onze reis begint in het hart van Italië de Veneto, waar de rijke tradities van ambachtelijke verfproductie samenkomen met de prachtige kleuren die de straten van Venetië sieren. Onze verven en ingrediënten vinden hun oorsprong uit dit schilderachtige land, doordrenkt van geschiedenis en creativiteit.

Wat Carte Colori uniek maakt, is onze toewijding aan duurzaamheid. Wij geloven dat schoonheid niet alleen oppervlakkig is, maar diep geworteld in respect voor onze planeet. Daarom streven we ernaar om onze verven zo duurzaam mogelijk te maken die voldoen aan de hoogste milieu eisen. Onze producten zijn 90 tot 100% milieuvriendelijkheid. We kunnen met trots zeggen dat vandaag de dag Carte Colori nog steeds op ambachtelijke wijze en met pure passie wordt geproduceerd! Onze verven en kleuren zijn daarom niet onopgemerkt gebleven onder, schilder, styliste, architecten en woonwinkels.

De prachtige oude bouwstijlen van palazzo’s en huizen, de authentieke materialen, het eten, de smalle steegjes en gezellige pleintjes, het kleurgebruik, de geur van bloeiende planten en bloemen en de altijd aanwezige zon…. Al deze elementen zijn de uitgangspunten geweest voor de samenstelling van onze unieke kleuren. Elke kleur in ons assortiment is doordrenkt met de ziel van Italië. Bij Carte Colori geloven we in de kracht van kleur om emoties op te roepen en ruimtes te transformeren. Laat je meevoeren door de kleuren van Italië, waar elke tint een lied zingt van liefde, romantiek, geschiedenis en de tijdloze schoonheid van dit betoverende land.

Ontdek de magie van ons erfgoed, gecombineerd met een moderne toewijding aan duurzaamheid. Samen creëren we ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op onze wereld.

“Carte Colori, waar de kleuren van Italië samenkomen met een groen hart

Scroll naar boven