Transparant, ongeëvenaarde kracht en duurzaamheid

Pro Coating 2K

Pro Coating 2K

Transparant, ongeëvenaarde kracht en duurzaamheid

Pro coating 2K gaat verder waar de Matt Vernice stopt

Onze watergedragen Pro Coating 2K is ontwikkeld met het oog op maximale bescherming en veelzijdigheid. Het vormt een robuuste beschermlaag over geschilderde wanden voor (woonkamer, keuken, hal, wc of badkamer), maar ook tafels, kozijnen, deuren en andere oppervlakken die een optimale bescherming en gemakkelijk onderhoud vereisen. Dankzij de duurzame formule behouden je oppervlakken niet alleen hun esthetiek, maar worden ze ook beschermt tegen intensieve belastingen en is het sterk en zeer goed reinigbaar! Dit maakt het niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor commerciële toepassingen waar duurzaamheid van het grootste belang is. 

PRODUCT SPECIFICATIES

Pro Coating 2K

Een hoog rendement van 8-10m2/L

Bevat 66 gr. VOS, geproduceerd met respect voor mens en natuur

Breng aan met kwast en roller 

Laagst mogelijke VOS gehalte voor dit type verf

Toepassing

Pro Coating 2K wordt uitsluitend binnen toegepast als transparante en beschermende eindafwerklaag op reeds met muurverf behandelde wanden, bijv. Elegante krijtverf maar ook tafelbladen of kozijnen en deuren die afgewerkt zijn met Puro lakken. Puro Matt paint, Puro Eggshell paint

Voorbereiding

Ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Meng Component B (verharder) met component A (basis) Goed mengen tot het mengsel homogeen is. Enkele minuten laten rusten zodat de luchtbellen kunnen ontsnappen.

Aanbrengen

Aanbrengen met kwast of roller. Voor een goede bescherming 2 lagen aanbrengen (afhankelijk van porositeit en intensiteit gebruik oppervlak).

Pot-life maximaal 4 uur.

Na gebruik is de verf niet te bewaren.

Kenmerken

Toepasbaar op

Pro Coating 2K is uitstekend geschikt om geschilderde wanden te beschermen die echt veel te voorduren hebben in ruimtes zoals: Woonkamer, keuken (niet achter kook gedeelte), hal, wc en badkamer (niet natte gedeelte).

Deze 2 componenten is ook uitermate geschikt om tafelf, meubels, kozijnen en deuren mee af te werken.

CARTE COLORI

VERKOOPPUNTEN

Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Scroll naar boven