Muur & Plafond primer voor onder alle carte colori muurverven

Primer di Muro

Eén primer voor onder alle muurverven, simpel

Wij presenteren met trots onze nieuwe hoogwaardige muur & plafond primer, een essentieel element voor een duurzaam en vlekkeloos eindresultaat. Het biedt niet alleen een glad oppervlak voor de afwerklaag, maar het versterkt ook de hechting van de verf aan de ondergrond, waardoor de kleuren helderder en duurzamer worden.

Primer di Muro is een matte muur & plafond primer voor binnen. Deze primer op waterbasis heeft enkele belangrijke eigenschappen waarmee jij als professional of doe-het-zelver uit de voeten kan. Zo biedt deze muurprimer een uitstekende hechting op onbehandelde ondergronden, is het uitermate goed dekkend, isoleert het lichte vervuiling van vochtvlekken en nicotine en vermindert het de zuiging van de ondergrond. Daarnaast is het zeer gemakkelijk te verwerken en te overschilderen met alle Carte Colori binnenmuurverven. 

 

PRODUCT SPECIFICATIES

Primer di Muro

Een hoog rendement van 10-12m2/L

Bevat 2 gr. VOS, geproduceerd met respect voor mens en natuur

Breng aan met kwast, roller en/of spuiten

Zeer milieuvriendelijk, duurzaam en ademend. Draagt het A+ label

Toepassing

Primer di Muro is alleen binnen op muren & plafonds te gebruiken. De primer kan gebruikt worden voor onder: Calcare kalkverf, Calcare Italia, Cadore, Elegante Krijtverf.

Voorbereiding

Zorg voor een goede voorbereiding voordat je begint met schilderen. Maak het te schilderen oppervlak schoon, droog, stof en vet vrij. Verwijder alle losse schilferige oude verflagen. Reeds geschilderde vieze muren grondig reinigen met schoon water en universol. Bij poederende, bestaande ondergronden met veel reparatieplekken of een nieuw gestucte ondergronden raden wij aan  voor te behandelen met Primer Di Muro. Kit naden en plamuur gaatjes alvorens je de primer gaat aanbrengen. Tip: Acrylaatkit (Sudal acryrub CF2)

Aanbrengen

Breng eerst altijd één laag Primer di Muro aan en laat deze minimaal 4 uur drogen, om vervolgens de afwerklaag eroverheen te zetten.

Kenmerken

Toepasbaar op

Geschilderde wanden, nieuw gestuukte wanden, (vlies)behang, vinyl, kalkpleister, cementpleister, metselwerk, cellenbeton, gipsplaten, gipsblokken, hout en andere minerale ondergronden

CARTE COLORI

VERKOOPPUNTEN

Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Scroll naar boven