Binnenkijken Landelijk wonen bij Sabine

Mijn naam is Sabine van Duuren, ben getrouwd en we hebben 4 kinderen, die allemaal nog thuis wonen. Ik ben verpleegkundige en werk met verstandelijk beperkte mensen. Daarnaast is mijn passie het bezig zijn met interieur. Zowel ons eigen, als het meedenken met anderen. Mijn ideeën en creaties deel ik via mijn insta-account ‘ons_landelijk_plekje’ 

Wat was je eerste kennismaking met carte colori?

In ons vorige huis heb ik voor het eerst carte colori gebruikt, dat was krijtverf in de kleur beton. Toen wij ons huidige huis gingen bouwen, wist ik dat het nu kalkverf zou worden.

" Allerbelangrijkst is dat je met zowel de Elegante krijtverf als met Calcare kalkverf direct sfeer brengt in je interieur "

Waarom werk je graag met Carte Colori?

Het is heel makkelijk in gebruik, je kan spelen met intensiteit van de kleuren, je kan het op verschillende manieren aanbrengen, je kan verschillende kleuren combineren. Allerbelangrijkst is dat je met zowel de Elegante krijtverf als met de Calcare kalkverf direct sfeer brengt in je interieur, je hebt dan niet meer heel veel nodig.

Welke verf soorten en kleuren heb je in jouw eigen huis gebruikt?

In ons huis heb ik verschillende kleuren kalkverf gebruikt, in de woonkamer leem, de keuken carta, in de slaapkamer en badkamer corno. Ik heb de kleuren afgestemd op lichtinval en ligging ten opzichte van de zon.

Welke Carte Colori kleuren vind jij het beste bij jou woonstijl passen?

In ons interieur passen het beste de neutrale kleuren. Met accessoires breng ik dan kleur aan afgestemd op de seizoenen. Wij houden erg van de verweerde stijl met een hoekje er af en ik vind dat dat erg mooi combineert met neutrale tinten met een warme ondertoon. Daarnaast moet voor mij een interieur rustig ogen, zodat wij thuis tot rust kunnen komen.

Gebruikte verfsoorten

Gebruikte kleuren

Gebruikte verfsoorten

Scroll naar boven