Langs de kronkelende waterwegen van Venetië, die als aderen door de stad lopen, strekt zich de majestueuze Canal Grande uit als een levensader die de ziel van de betoverende stad voedt. Onder de zachte omhelzing van een prille avond zon waar de bevolking en toeristen hebben genoten van een mooie zomerdag.

Langs de oevers van de gracht staan de elegante Palazzo’s als stille getuigen van eeuwen oude verhalen. Hun gevels en kleuren door de tijd gekoesterd, weerspiegeld de glorie van vervlogendagen. En dan waren daar de gondels, de onmiskenbare symbolen van Venetië. Als zwarte zwanen varen ze geruisloos door het kalme water, voortgeduwd door de bedreven handen van de gondeliers. Elk van deze sierlijke bootjes is als een ambassadeur van romantiek, een drager van liefdes verklaringen en geloften die in de stille wateren worden weerspiegeld.

De kleuren van Venetië vormen een integraal onderdeel van de unieke charme van de stad. Ze dragen bij aan de romantiek, de levendigheid en de tijdloze schoonheid die Venetië zo onweerstaanbaar maken voor zowel bewoners als bezoekers. Het is deze rijke en gevarieerde kleurenpracht die de stad een schitterend palet geeft om uit te putten voor inspiratie en verwondering.

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave

Nieuwe Huisstijl

Met genoegen introduceren we onze nieuwe huisstijl van Carte Colori. Deze mooie verandering is het resultaat van zorgvuldige overwegingen en een diepgaand streven naar verbetering. Onze vernieuwde huisstijl weerspiegelt nu beter de essentie van ons merk en onze visie. Door een eigentijdse uitstraling en een doordachte vormgeving aan te nemen, brengen we onze waarden en beloften krachtiger over.

Duidelijke communicatie

Het verstrekken van informatie in meerdere talen is een toewijding aan duidelijke communicatie. Het helpt misverstanden te voorkomen en zorgt ervoor dat de gebruikers volledig geïnformeerd zijn over de eigenschappen, instructies en waarschuwingen van onze producten.

Wettelijke naleving

Wij hechten enorm belang aan wettelijke naleving en transparantie. Door wettelijke gegeven szoals ingrediënten, veiligheidsinstructies en houdbaarheidsdata te verstrekken, voldoen we aande regelgeving en waarborgen we de veiligheid van onze producten.

Nieuwe productnamen

De verandering van onze productnamen naar chiquere Italiaanse en meer herkenbare benamingen. Deze beslissing is het resultaat van zorgvuldige overwegingen en is bedoeld om ons merk verder te versterken en onze positie in de markt te verbeteren.

De verandering van onze productnamen naar chiquere Italiaanse en meer herkenbare benamingen. Voorheen gebruikten wij Nederlandse namen bijv. de naam “krijtverf”. Deze benaming verandert dus in andere talen. Deze verfsoort heet vanaf nu Elegante, de naam verandert niet in andere talen. Door vast te houden aan onvertaalbare namen streven we naar een wereldwijde merkidentiteit die eenvoudig herkenbaar is en een gevoel van eenheid creëert onder al onze klanten, ongeacht de taal of cultuur

Vanaf vandaag 20 Februari zullen alle bestellingen met het nieuwe etiket verzonden worden.

Scroll naar boven