Een nieuw hoofdstuk begint

Wij zijn verheugd je op de hoogte te stellen van mooie veranderingen bij Carte Colori die ons enthousiasme en toewijding aan kwaliteit weerspiegelen. We hebben de afgelopen 14 maanden hard gewerkt aan het verfijnen van ons identiteit, verbeteren van onze huidige producten en ontwikkelen van nieuwe producten. Wij hopen hiermee aan jou verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave

Nieuwe Huisstijl: Een Frisse Uitstraling

Als onderdeel van onze voortdurende ontwikkelingen presenteren wij met trots onze nieuwehuisstijl. Dit sfeervolle ontwerp weerspiegelt de kernwaarden van Carte Colori: sfeervol, betrouwbaarheid en filosofie. Wij geloven dat deze vernieuwde uitstraling ons betervertegenwoordigd en dat dit aansluit bij de diverse behoeften bij jouw als gewaardeerde klant.

Nieuwe website en webshop: meer informatie en inspiratie

Waarom hebben we gekozen voor deze vernieuwing? Simpelweg omdat wij geloven dat onsverhaal, onze huisstijl en onze producten meer dan ooit de aandacht verdienen en we willen eendigitale omgeving creëren die deze elementen op de best mogelijke manier presenteert.

Vernieuwde Producten: Kwaliteit zonder compromis

Onze toewijding aan uitmuntendheid blijft ongewijzigd, maar we hebben onze producten verbeterd om te voldoen aan de laatste normen van milieuvriendelijkheid, duurzaamheid, gebruiksgemak en prestatie.

Nieuwe producten

Wij zijn verheugd om jou over ons assortiment uitbreiding te vertellen. We hebben een muurprimer geformuleerd die onder alle Carte Colori muurverven kan (dus ook onder de kalkverf)! We hebben een nieuwe kalkverf gemaakt die kan toegepast worden in meerdere woonstijlen.

En nog veel meer....

Later dit jaar komen er nog meer hele mooie vernieuwingen aan maar daar later meer over.

Wij gaan deze veranderingen geleidelijk doorvoeren, zodat we elk aspect zorgvuldig kunnen perfectioneren. Elk onderdeel van onze vernieuwingen moet 100% klaar en perfect zijn, met jouw tevredenheid als hoogste prioriteit.

Scroll naar boven