Workshops

Carte Colori workshop kalkverf aanbrengen

In deze 2,5 uur durende workshop kun je aan de slag met kalkverf. Kalkverf geeft sfeer aan je interieur, een ‘verweerde’, doorleefde uitstraling die mooier en mooier wordt naarmate de tijd verstrijkt. Verschillende effecten en kleurscharkeringen zijn mogelijk; van opvallend met veel effect tot subtiel en natuurlijk. Tijdens de workshop leer je alle tips en tricks om te werken met kalkverf.

 

Carte Colori workshop stuctechnieken

In deze 2,5 uur durende workshop kun je aan de slag met bijzondere wandafwerkingen. Een mooie gewolkte wand met luxe uitstraling en marmerachtig uiterlijk dat lijkt op Venetiaans stucwerk of een combinatie van kalkverf en metallicverf voor een Palazzo-effect. Met onze kalkverven, metallicverf, de juiste tools en een beetje handigheid onstaan bijzondere stucwerk-effecten! Van ingetogen natuurtinten tot stoer betonlook-effect, alles is mogelijk! Leuk als aanvulling op de gewone kalkverfafwerking!

Inbegrepen zijn:

Koffie & Thee met lekkers
Uitleg + praktische toepassing op wand en plaat

Prijs: € 45,- inclusief btw.

Locatie: Carte Colori, Pascalweg 25a in Culemborg.

Kosten en (betalings)voorwaarden:
Per workshop maximaal 8 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Je ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving en een factuur.
Na betaling van deze factuur is je deelname aan de Carte Colori workshop definitief.

Bij annulering tot uiterlijk 2 dagen voor de workshopdatum kan gekozen worden voor terugbetaling van 50% van de deelnamekosten of een andere workshopdatum.