Verf

Kalkverf

Kalkverf is de oudste verf die er bestaat en kenmerkt zich door de karakteristieke verfstreken die zichtbaar blijven. Poederig en zacht en heel geschikt om een warme sfeer mee te creëren. Een natuurlijk, milieuvriendelijk product dat ‘ademt’.

Lees meer

Krijtverf

Krijtverf is een zeer matte poederige egale muurverf met een kalkmat uiterlijk zonder kwaststreken. Door de rijke hoeveelheid pigmenten en het krijteffect wordt het licht prachtig geabsorbeerd waardoor een zeer rustgevende atmosfeer ontstaat.

Lees meer

Krijtlak

Krijtlak is een matte, dikke lakverf, die onverdund en met de kwast aangebracht (in 2 lagen) meteen een rustiek effect geeft. Vanwege deze eigenschap ook zeer geschikt voor restauratieprojecten.

Lees meer

Projectverf

Projectverf is een hoogwaardige muurverf met een zachte glans op waterbasis voor intensief gebruik. De verf is zo ontwikkeld dat het oneffenheden en imperfecties in de ondergrond uitstekend verbergt. Speciaal ontwikkeld voor vlekgevoelige plaatsen zoals hal, keuken en badkamer en gemakkelijk te reinigen.

Lees meer

Vloerverf

Vloerverf is een extra sterke verf voor intensief gebruik en heeft een zijde matte uitstraling. Carte Colori Vloerverf kan op vrijwel alle oppervlakken aangebracht worden: trappen, vloeren, keramische tegels, laminaat, keukenkastjes, betonvloeren en veel meer.

Lees meer

Zijdemat lakverf

Zijdemat lakverf heeft een zacht glanzende rijke uitstraling, een egaal uiterlijk en past hierdoor perfect bij al onze muurverven. Deze geurarme watergedragen verf is geschikt voor binnen en buiten.  Geschikt voor onder andere houtwerk, deuren en behandeld metaal.

Lees meer

Metallicverf

Metallicverf is een dekkende verf op waterbasis met een metalliceffect. Geschikt voor binnen en is te gebruiken op wanden of hout. Het beste effect wordt verkregen met een kwast.

Lees meer

Beschermende vernis

Beschermende vernis  voor kalkverf met een duurzame matte afwerking die decoratieve oppervlakken zoals binnenmuren beschermt tegen vlekken, vingerafdrukken en lichte slijtage.

Lees meer

Pro Coating

Carte Colori Pro Coating is een matte watergedragen 2 componenten polyurethaan coating voor het afwerken en/of beschermen van binnenwanden, meubels, kozijnen  en deuren.

Lees meer

Primer

Kalkverfprimer

Op de meeste ondergronden zoals latex en gipsplaat is het verstandig om de Kalkprimer Corifondo te gebruiken voordat de (kalk)verf wordt aangebracht. Corifondo is een ademende hechtlaag voor onstabiele of synthetische ondergronden.

Lees meer

Universele primer

Universele primer is een hoogkwalitatieve acrylaat primer voor binnen en buiten om de hechting op moeilijke ondergronden te verhogen. De Universele primer is uiterst geschikt voor oude alkydhars verven, snel drogend, makkelijk overschilderbaar.

Lees meer

Metallic primer

Metallic primer is een hoogkwalitatieve acrylaatprimer die zorgt voor een goede hechting en dekking van metallicverf op ondergronden van onder andere beton, pleisterwerk en oude laklagen.

Lees meer