Binnenkijkers

Jouw interieur als binnenkijker!

Is jouw huis een plaatje om te zien en vind je het leuk om je interieur terug te zien als binnenkijker in één van de woonmagazines? Stuur ons dan enkele foto’s van je interieur waarin je Carte Colori verven hebt toegepast. Dan leggen we jouw huis voor aan de redactie van de woonmagazines!

Tijdloze Franse Charme

In Wonen Landelijke Stijl editie 8 een prachtige binnenkijker van een vrijstaande, klassieke woning in Kempische stijl. De bewoners lieten de woning zelf bouwen en maakten het tot een warm en sfeervol thuis met warme natureltinten en natuurlijke materialen. In de keuken is de kleur Colosseum gebruikt.

Lees artikel

Geduld wordt beloond

In Wonen Landelijke Stijl editie 8 een prachtige binnenkijker genaamd ‘Geduld wordt beloond’. De bewoners willen het huis een klein beetje opknappen en hebben uiteindelijk de woning in negen jaar tijd volledig verbouwd. Het resultaat is een prachtig huis met een gastvrij interieur met warme grijstinten.

Lees artikel

Favoriete tijd

Een mooie binnenkijker in Wonen Landelijke Stijl editie 8. Bewoners Jorien en Martin vonden na veel omzwervingen een fijne plek in Otterlo. Hun woning kreeg een heerlijke landelijke inrichting met op de wand in de woonkamer kalkverf in de kleur Corno.

Lees artikel

Eindelijk eenheid

In de Binnenkijkspecial van Wonen Landelijke Stijl een landelijke woning in pastoriestijl. De plannen voor de keuken waren het startschot voor een complete metamorfose. Samen met interieurstyliste Frieda Dorrestijn is de woning compleet veranderd. Er is eenheid in materialen en kleur in de woning gebracht en dat zorgt voor sfeer en rust. Op de wanden is de kleur Façade aangebracht.

Lees artikel

Authentieke sfeer, nieuw comfort

In de Binnenkijkspecial van Wonen Landelijke Stijl een compleet gerenoveerde kasteelhoeve in Limburg. Bewoners Ricky en Sjeng haalden het beste uit hun woning naar boven door zoveel mogelijk authentieke elementen te behouden. Het resultaat is een thuis met de sfeer van vroeger en het comfort van nu. Al het schilderwerk werd uitgevoerd door onze sterdealer Pand 17. Overal in huis is kalkverf in warme zachte kleuren toegepast. In combinatie met oude bouwmaterialen en doorleefde spullen met een ziel zorgen voor een interieur met een warme persoonlijke uitstraling.

Lees artikel

Stoer & Landelijk

In Wonen landelijke Stijl editie 7 een mooie binnenkijker van het zelfgebouwde huis met prachtig weids groen uitzicht. De stijl van het interieur laat zich omschrijven als stoer, landelijk en sober zonder kil te zijn. Door gebruik van natuurlijke materialen, stoffen, oude bouwmaterialen en sfeervolle kalkverf in de kleur Beton geven de woning een heerlijke warme uitstraling.

Lees artikel

Hoevestijl in appartement

Een bijzondere woning in Wonen landelijke Stijl editie 7. Aan de buitenkant een appartement en aan de binnenzijde de sfeer van een landelijke hoeve. Compleet met natuurlijke materialen die zorgen voor een warm landelijke uitstraling. Op de wanden is kalkverf in de kleur Gritti gebruikt en dealer René Houtman Interieurs bracht ook de kleur Piombo op de kasten aan. Het resultaat mag er zijn! De gezellige hoekjes, groen decoraties en kaarsen maken het compleet.

Lees artikel

Zelfgemaakte droomwereld

In Wonen landelijke Stijl editie 7 een mooie binnenkijker van het huis van onze dealer Wonen & Atelier by Jeanien. Alle woningen in de straat zijn hetzelfde dus binnen hebben Jeanien en haar man Steef hun eigen droomwereld gemaakt. Door 2 jaar lang te verbouwen hebben ze de jaren 70 hoekwoning een stoere, landelijke sfeer van een boerderij gegeven. De kleuren op de wanden zijn helemaal doorgetrokken, wat zorgt voor rust en eenheid. In de keuken is kalkverf in de kleur Oud Hollandsche Witjes aangebracht en in de rest van de woning voert de kleur Palladio de boventoon.

Lees artikel

Blik van de expert

In de special VT Verbouwen van VT Wonen een interview met onze directeur over het afwerken van wanden met bijvoorbeeld kalkverf

Lees artikel

Landelijk & Stoer

In de special Styling behorend bij Wonen Landelijke Stijl editie 6 staat een mooie binnenkijkreportage van een vrijstaande woning met een compleet nieuw interieur. De combinatie van hout, stoere meubels en vergrijsde tinten zoals Piombo en Sculptura kenmerken het warme interieur van deze fraaie woning.

Lees artikel

Robuuste boerenhoeve

In Wonen Landelijke Stijl editie 6 een prachtige binnenkijker van fraaie sobere woning met een landelijk stoer interieur. Deze boerderij-achtige woning is nieuw gebouwd en heeft een stoere stijl. Een warme robuuste uitstraling met in iedere ruimte kalkverf in de kleur Leem kenmerkt het interieur.

Lees artikel

Compleet opnieuw begonnen

In editie nr. 6 van Wonen Landelijke Stijl een prachtige binnenkijker van een vrijstaande notariswoning. Met oud hout, stoere, natuurlijke materialen en kalkverf in de kleur Façade is er een warm en gezellig interieur gecreëerd.

Lees artikel

Sorbet iemand?

In Libelle nr. 26 de leuke reportage terras in sorbetkleuren. Heerlijke pasteltinten voor de aankleding van de tuin zoals verschillende bloempotten beschilderd met kalkverf in verschillende pastelkleuren.

Lees artikel

Jouw interieur als binnenkijker!

Is jouw huis een plaatje om te zien en vind je het leuk om je interieur terug te zien als binnenkijker in één van de woonmagazines? Stuur ons dan enkele foto’s van je interieur waarin je Carte Colori verven hebt toegepast. Dan leggen we jouw huis voor aan de redactie van de woonmagazines!

Kalmte & Sereniteit

In Wonen Landelijke Stijl editie 4 een prachtige binnenkijker van een woning in Hoorn. Een prachtige metamorfose van de woning heeft gezorgd voor een tijdloos interieur met een heerlijke warme sfeer. Styliste Puur Von bracht naast natuurlijke materialen ook onder andere kalkverf aan in de kleur Natural.

Lees artikel

Lekker warm

In Stijlvol Wonen editie maart 2022 staat een prachtige binnenkijker van lekker warm interieur in een warendertig woning in Amersfoort.
Het doel was om meer rust en zachte overgangen te brengen in het huis. Een warm Afrikaans gevoel is wat de bewoners graag terug wilden zien in het interieur.Dat is gelukt met stoffen, meubels, verlichting, accessoires en kleuren. Op de wand is de neutrale tint Albast toegepast.

Lees artikel

Kleurwaaier

Ariadne at Home’s verfspecial is uiteraard niet compleet zonder een waaier aan verfkleuren. Kleuren uit onze kleurenkaarten Azzuro, Folclore, Rosso, Ocre, Bambina, Maquillage en Colori Argilla zijn hierin terug te vinden.

Lees artikel

SOS Eerste hulp bij schilderen

In de verfspecial van Ariadne at Home is er in het artikel SOS Eerste Hulp bij schilderen aandacht voor kleurkeuzes en schildertips van experts voor een professioneel resultaat. Zo ook de tips van Carte Colori om streeploos te schilderen!

Lees artikel

Kleurpaletten

Ariadne at Home bracht de verfspecial 2022 uit met daarin 132 ideeën met verf. In het artikel Kleurenpaletten komen de 8 aardse tinten San Saccaria, Crema, Camello, Arenaria, Elefante, Arbilla en Truffel van Carte Colori aanbod. De echte kleuren van de aarde gaan logischerwijs goed samen met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Het brengt rust in je interieur en legt een link naar de natuur.

Lees artikel

Eigentijds familiehuis

In Wonen Landelijke Stijl editie 2 2022 een prachtig Dijkhuis met uitzicht op de rivier. Het interieur van bewoners Gertina en Enrico bestaat uit verschillende tinten grijs, een rustige sobere basis. Op de wanden is kalkverf aangebracht de rustige kleur Carta. De nieuwbouwwoning kreeg door de warme natuurlijke materialen en de rustige kleuren een  heerlijke sfeervolle uitstraling.

Lees artikel

Sober & Sereen

In Wonen Landelijke Stijl editie 2 2022 de prachtige binnenkijker van het vrijstaande huis van interieurstyliste Yvonne Lanfermeijer en haar man Peter. Ze toverden het pand om van kantoor tot sfeervolle woning. De term wabi-sabi is Yvonne op het lijf geschreven. Materialen uit de natuur zijn dan ook veelvuldig terug te vinden in het interieur en ook kalkverf ontbreekt niet. Yvonne koos voor de kleur Natural. Het resultaat is een warme gemoedelijke sfeer.

Lees artikel

Zee van ruimte

In Wonen Landelijke Stijl editie 1 2022 een prachtige binnenkijker van een woonboerderij uit 1860. In 2016 zochten en vonden Krista en Paul de nodige ruimte voor hun twaalfkoppige gezin. Na een half jaar verbouwen en een volledig nieuw interieur werd de woonboerderij hun nieuwe, landelijke thuis. Naast rustige tinten en natuurlijke materialen is er ook gebruik gemaakt van kalkverf in de kleur Agave en Fossil.

Lees artikel

Barn basics

In de uitgave Modern Rustic van het Engelstalige magazine Country Living een prachtige binnenkijker van een heerlijke lichte woning. Ooit waren dit stallen, omgetoverd tot een prachtige woonboerderij. Het interieur kreeg een eclectische luchtige sfeer met gebruik van onder andere kalkverf en lakverf in de kleur Pelliccia. Door daarnaast gebruik te maken van oude bouwmaterialen en natuurlijke items voelt deze woning heerlijk warm aan.

Lees artikel

Budgetvriendelijke metamorfose

In Wonen Landelijke Stijl editie 8 2021 een prachtige binnenkijker van een jarendertigwoning. De woning is 11 jaar geleden als opknapper gekocht en inmiddels hebben de bewoners er met weinig budget een warm familiehuis van kunnen maken. Gekozen is voor rustige tinten in het interieur. Op de wanden in de slaapkamer is de kleur Leem in kalkverf gebruikt als warme basis.

Lees artikel

Stoere make-over

In woonmagazine Wonen Landelijke Stijl een prachtige binnenkijker van een woning in Alphen aan den Rijn. De bewoners waren uitgekeken op het ietwat strakke interieur  maar zeker niet op de droomplek waar het huis staat. Verhuizen was dus geen optie, een make-over naar een stoer en warm interieur wel. De rode draad in alle ruimtes is de stoere sfeer die er gecreëerd is met houten elementen, gordijnen op maat, stoffen, accessoires en kalkverf. In de woonkamer is zowel op de muren als de schouw en radiatoren de kleur Façade toegepast. De muren in de keuken zijn geverfd met kalkverf in de kleur Sculptura. Zo is er niet alleen eenheid in het interieur ontstaan maar ook warmte.

Lees artikel

Warm familiehuis

In Stijlvol Wonen editie okt-nov 2021 een prachtige binnenkijker van een vrijstaande woning in Lunteren. De woning is van de grond af aan opgebouwd door de bewoners en met hulp van onze sterdealer Violier at Home omgetoverd tot een warm familiehuis. Op de wanden is de kleur Flax gebruikt als warm basis. Samen met de kleurencombinaties, de verlichting en sfeervolle hoekjes is het interieur een kloppend geheel geworden.

Lees artikel

Het perfecte eilandhuis

In de kleurenspecial van Ariadne at Home prachtige binnenkijkers met kleur in de hoofdrol. In de binnenkijker ‘Het perfecte eilandhuis’ het prachtige authentieke huis in het Italiaanse Favignana. De woning is compleet gerenoveerd en eigenzinnig en kleurrijk ingericht. De muren van dit huis hebben verschillende tinten. In deze reportage een overzicht van de tinten verkrijgbaar in Nederland zoals onze kleur Toscane.

Lees artikel

Kleurrijke boerderij

In de kleurenspecial van Ariadne at Home prachtige binnenkijkers met kleur in de hoofdrol. In de binnenkijker ‘kleurrijke boerderij’ kun je een kijkje nemen in een fantastische boerderij op het Groningse platteland. De woning kreeg een kleurrijke make-over met onder andere de kleur Menta.

Lees artikel

63 tijdloze must haves

In editie september van Stijlvol Wonen een leuke reportage met 63 tijdloze kusthavens met daarin de metallicverven van Carte Colori.

Lees artikel

Geslaagde relatietest

In Wonen Landelijke Stijl editie 6 de mooie binnenkijker ‘Geslaagde relatietest’. Een mooi kijkje in een woonboerderij in een voormalige bakkerij en café. De bewoners hebben de woning in 6 jaar tijd omgetoverd tot een droomhuis met pure, eerlijke materialen en kalkverf in de kleuren Lino, Gritti en Piombo.

Lees artikel

Casa blanco

In editie 8 van VT Wonen een prachtige reportage van de casco nieuwbouw woning die door bewoonster Stefanie Verwoerd is omgetoverd tot een sfeervol thuis. Ze paste kalkverf in de kleuren Zinco en Graphite toe en krijtverf in de kleuren Carta & Zinco. Een  een mooi kleurenpallet van krachtige kleuren met onder andere de kleur Marsala.

Lees artikel

Nazomeren

In Ariadne at Home editie 9 een mooi nazomer-kleurenpallet met onze kleur Sable. In de shoppingpagina die hoort bij de prachtige binnenkijkreportage ‘Deense eigenheid’ staat onze krijtverf in de kleuren Kiezel, Piombo en Alu Grigio vermeld.

Lees artikel

Lees artikel

Krachtige kleuren

In de special Stylen bij Wonen Landelijke Stijl editie 5 een mooi kleurenpallet van krachtige kleuren met onder andere de kleur Marsala.

Lees artikel

Net als vroeger

In de special Stylen bij Wonen Landelijke Stijl editie 5 een mooi kleurenpallet gebaseerd op nostalgische sferen zoals met onze kleur Bianco.

Lees artikel

Warm wit

In de special Stylen bij Wonen Landelijke Stijl editie 5 een mooie reportage over licht & luchtig stylen. Door met verschillende tinten wit te spelen en ze te combineren met warme materialen krijg je een heel sfeervol resultaat zonder het frisse, witte gevoel te verliezen. Mooi voorbeeld van een zacht kleurenpallet met de kleuren Miracoli, Basilica, Bianco, Palladio, Principessa en de metallictint Messing.

Lees artikel

Puur natuur

In de special Stylen bij Wonen Landelijke Stijl editie 5 een mooie reportage over styling met elementen uit moeder natuur. Natuurlijke materialen en kleuren, aangevuld met vondsten uit de natuur, halen buiten naar binnen. Een paar mooie inspirerende DIY’s met kalkverf in de kleur Palazz0, Façade, Carta, Cotone, Truffel

Lees artikel

Zonrecept

In editie 7 van VT Wonen een reportage over zomers wonen! Prachtige warme sfeer kalkverf in de kleur Cipria in combinatie met robuust hout, natuurlijke materialen, gele en oranje tinten. Verschillende stijlen en ruimtes met als rode draad kalkverf in de kleur Cipria.

Lees artikel

In de mix

In editie nummer 6 van VT Wonen de mooie reportage  ‘In de mix’ waarin met de juiste ingrediënten en perfecte dosering een cocktail van stijlen gemaakt wordt. Prachtige foto’s zijn verschillende verfsoorten van Carte Colori gebruikt; van vloerverf tot kalkverf en egale krijtverf. Door gebruik te maken van 3 kleurtinten in alle scharkeringen is deze stijlenmix compleet in balans.

Lees artikel

Landelijke Boerderijdroom

In editie 4 van Wonen Landelijke Stijl een boerderij met Italiaans vakantiegevoel! Om een echt Italiaans gevoel in huis te halen, pasten de bewoners zowel krijtverf als kalkverf toe. Ze kozen onder meer voor de kleuren Sculptura in de woonkamer, Pelliccia in de keuken en Powder en Palladio in de eetkamer. De slaapkamer werd voorzien van kalkverf in een mix van As, Eucalyptus en Albast aangebracht in een verftechniek door onze sterdealer Oud Nieuws Wonen.

Lees artikel

Gastvrije gezinswoning

In editie nummer 4 van Wonen Landelijke Stijl een binnenkijker van een woning uit de jaren negentig woning. De bewoners maakten er een gezellige gezinswoning van waar het echt thuiskomen is! Op advies van René Houtman Interieurs is door de hele woning de kleur Gritti toegepast in verschillende verfsoorten. Zo is er niet alleen eenheid maar ook sfeer gecreëerd.

Lees artikel

Blik van de expert

In editie Juni van Stijlvol Wonen een leuk interview met onze eigenaar Gerry Klouwer over het hoe en wat van een donker plafond.

Lees artikel

Dossier kleur

In editie Juni van Stijlvol Wonen het dossier Kleur, de drie kleuren(combinaties) van 2021 + 2 internationale moodboards. Prachtige combinaties van zandkleuren, rozetten en blauw met een tikje warmte. Ook onze kleur Marsala is er in terug te vinden.

Lees artikel

Kleurexplosie

In de kleurenspecial behorend bij Wonen Landelijke Stijl edtie 3 een prachtig landelijk kleurenpallet met als thema Kleurexplosie. Verschillende kleuren in je interieur integreren en toch tot een harmonieus geheel komen? Ga op zoek naar de perfecte mix, van zachte nuances tot spannende contrasten met de kleuren Cipria, Galleria, Serena, Camello, Mauve, Lilla, Castello, Absinthe, Beton of Hip.

Lees artikel

Betoverend blauw

In de kleurenspecial behorend bij Wonen Landelijke Stijl edtie 3 een prachtig landelijk kleurenpallet met als thema Betoverend blauw. Blauw doet ons dromen van heldere hemels, frisse baden en een uitgestrekte zee. De kleur voor een ontspannen wellnessgevoel in huis. Perfect voor strakke kleurvlakken of een subtiel geheel met de kleuren Dolce, Menta, Als Grigio of Pesaro.

Lees artikel

Wonderlijk wit

In de kleurenspecial behorend bij Wonen Landelijke Stijl edtie 3 een prachtig landelijk kleurenpallet met als thema wonderlijk wit. Dankzij de vele tinten en nuances kun je er alle richtingen mee uit, van een zachte ton-sur-ton tot een krachtig zwart-witcontrast met de kleuren Miracoli, Bianco, Basilica, Piombo en tip van onze creatief medewerkster Monica.

Lees artikel

Geborgen onder het riet

In Wonen Landelijke Stijl editie 1 een prachtige binnenkijker van de woonboerderij van Pieternel en Nico. Een twee-onder-een-kapboerderij met rieten dak die zij samen met hun dochter, schoonzoon en drie kleinkinderen bewonen. Met hulp van een architect liet het stel het huis van hun dromen ontwerpen: een woonboerderij, deels gemetseld, deels zwart hout en een rieten kap. De sfeer binnen en buiten matcht perfect. Landelijk, sfeervol, warm, knus én gezellig! Veel natuurlijke materialen en rustige kleuren waaronder de kleur Eucalyptus die in de hal een mooi contrast vormt met de donkere kozijnen en kastenwand.

Lees artikel

Landelijke kleuren voor heel je huis

Van je woonkamer tot je slaapkamer, elke ruimte verdient weleens een make-over. In het dossier shopping van Wonen Landelijke Stijl editie 3 komen verschillende kleuren aan bod waaronder onze kleuren Curcuma, Denim, Carta, Aubusson, Pesca Elegante, Mostarda, Natural, Tin, Palladio, Zinco, Kiezel en Lino.

Lees artikel

Eenvoud meets vintage!

In Ariadne at home editie 4 een prachtige binnenkijker van het vakantiehuis van Dorte en Søren waar eenvoud, vintage, natuurlijke kleuren én materialen centraal staan. De bijbehorende shoppingpagina bevat onze kleuren Cotone, Biscotta en Alain. Kleuren die perfect passen in het kleurenpallet van Dorte en Søren.

Lees artikel

Gered van de sloop

In Wonen Landelijke Stijl editie 2 is de prachtige metamorfose van een leegstaande woonboerderij vlakbij Ootmarsum te zien. De bewoners kochten het als te slopen woonboerderij en maakten er een heerlijk thuis van voor hun samengestelde gezin. Ze verbouwden de boerderij uit 1932 en herstelden de oude elementen. Het interieur kreeg een landelijke en stoere stijl die mooi aansluit bij de authentieke elementen van de woonboerderij. Op de wanden is verf van Carte Colori aangebracht, de kleuren en uitstraling van de verf geven iedere ruimte een eigen sfeer.

Lees artikel

Groen doen!

Een prachtige inspiratiereportage in editie 1 van VT Wonen. De kleur groen was ooit gedurfd om toe te passen in je interieur maar anno nu is het een kleur die iedereen omarmt. Groen straalt zowel rust als energie uit en doet denken aan de natuur. Met de juiste kleurcontrasten aan meubels kan groen stralen op muren, deuren en zelfs plafonds. Styliste Marianne Luning gebruikte in deze reportage kalkverf in de kleur Lagune om dat te laten zien!

Lees artikel

Creatieve uitspatting

Een prachtig verbouwd appartement met hotel-chic interieur in editie 8 van Stijl Wonen. Het compacte appartement is samen met Carte Colori sterdealer Violier at Home omgetoverd. Met kleur is er warmte en sfeer aangebracht. Tussen woon- en eetkamer lieten de bewoners een muur plaatsen met daarin twee houten deuren om zo een kamer-en-suite effect te creëren. Op de wand is de warm bruine kleur Ebano aangebracht. De donkere kleuren in het interieur geven in combinatie met de grote ramen en de strakke luxe meubelen en accessoires een heerlijke hotelsfeer.

Lees artikel

Landelijk en levendig

Een prachtige blik in een dorpsboerderijtje uit 1900 in editie 8 van Wonen Landelijke Stijl. De boerderij omhult de bewoners als een warme jas. Het interieur sluit daar perfect op aan. Geholpen door Carte Colori sterdealer Frissen Rustiek. Door een workshop kalkverf te volgen is er gekozen voor een landelijke interieurstijl. Kalkverf is dan ook in het hele huis terug te vinden. De kleuren Leisteen, Gritti en Colosseum geven warmte en sfeer aan de verschillende ruimtes. Gecombineerd met natuurlijke materialen en warme accessoires hebben van deze boerderij een warm thuis gemaakt.

Lees artikel

Klein droomhuis

Een bijzondere binnenkijker in editie 8 van Wonen Landelijke Stijl. Deze bovenwoning van vijftig vierkante meter bewijst dat een mooi interieur en goede sfeer niets met afmetingen te maken hebben. De filosofie van wabi-sabi loopt als een rode draad door het interieur. De woonstijl is Stoer, landelijk en sober en dat uit zich onder andere in de kalkverf in de kleuren Beton en Leem die overal in huis is terug te vinden.

Lees artikel

Praktisch landelijk in oud huis

In editie 8 van Wonen Landelijke Stijl een sfeervolle woning in landelijke stijl. De liefde voor paarden en gezelligheid komt samen in het interieur. Niet alleen hebben de bewoners veel ruimte voor het stallen van hun paarden maar ook de woning bood mogelijkheden om er een gezellig thuis van te maken. De woonkamer kreeg karakter met authentieke kalkverf op de wand in de kleur Gritti. De keuken kreeg de warme natureltint Kiezel en de keukenkastjes zijn voorzien van de kleur Nero. Ook de slaapkamers zijn niet overgeslagen en ook deze kamers hebben kalkverf op de muren in de kleur Gritti.

Lees artikel

Toppunt van gezelligheid

In Wonen Landelijke Stijl editie 8, een kijkje in de woning van onze dealer Eden Interieur. Het jarenvijftighuis is van bouwval omgetoverd tot een prachtig warm thuis. Minke Scherrenburg pakt zowel voor haar klanten als voor haar eigen woning het interieur aan met een slimme basis. Een goede vloer en mooie verf op de wanden. Zo is er dan ook veel kalkverf in haar favoriete kleur Lino in huis te vinden. In de badkamer is gekozen voor de kleur Sculptura. Deze rustige basis wordt aangevuld met mooie meubelen en grappige of kleurrijke items.

Lees artikel

Gastvrij en gezellig

In de binnenkijkspecial van Wonen Landelijke Stijl een binnenkijker van bewoners Heidi en Yvan. In het Limburgse Bocholt wonen zij in een nieuw gebouwd huis op een bijzondere plek. De oma van Yvan had er een café en zijn opa een kapperszaak. Het oude gebouw werd uiteindelijk gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe woning. Voor het interieur van het nieuwe huis riepen de bewoners de hulp in van Pascalle en Patrick Smeets van ’t Hoogehuys. Het fundament van een sfeervol huis is een goed kleurgebruik op de muren. Daarom is ook Carte Colori sterdealer Pand17 Carien Huyskens ingezet. De woning is splinternieuw maar lijkt en voelt geleefd en oud. De warmte is erin gebracht in de juiste tinten en met de juiste techniek, aangebracht door Carien. In de woonkamer is een mix van kalkverf in de kleuren Gritti en Split aangebracht. In de keuken is daar een mix van Graphite en split aan toegevoegd. De slaapkamer is voorzien van een mix van Piombo en Lino. Voor de badkamer bracht Carien afwasbare muurverf (projectverf) aan in de kleur Zinco. Ze gebruikte daarvoor een speciale techniek waardoor het eruit als kalkverf maar dan met de afwasbare voordelen van projectverf, ideaal voor de badkamer. Het resultaat is een huis dat gastvrijheid en gezelligheid uitstraalt!

Lees artikel

Een echt kersthuis

Een prachtige binnenkijker in editie 7 van Wonen Landelijke Stijl. De kerstdagen en het huis van Heidi en Marcel voren een fantastische combinatie. Het mooie pand uit 1938 zit namelijk vol authentieke details.  Het interieur heeft een warm stoere uitstraling.  Op verschillende wanden is kalkverf aangebracht in de kleuren Lino en Piombo. Maar ook een kast is voorzien van kalkverf in een mix van de kleuren Beton en Gritti. En zelfs de lamp in de ouderslaapkamer is voorzien van kalkverf in de kleur Gritti. Een prachtig warm huis dat zich perfect leent voor een sfeervolle kerstaankleding. Het vele groen staat mooi bij het donkere hout en grote accessoires.

Lees artikel

Samen sterker

In editie 7 van Eigen Huis & Interieur 4 mooie najaarspaletten. Nieuwe, krachtige combinaties van verf en behang in de vorm van 4 mooie najaarspaletten die zich in veel interieurs thuisvoelen. In het palet Sereen & ingetogen zijn naturel-, grijs-, okergoud- en ijsblauwtinten opgenomen in combinatie met natuurlijke materialen. De Carte Colori Mostarda, Palladio, Madonna en Fog komen prachtig tot zijn recht in dit palet.

Lees artikel

Dankbaar thuis

Een prachtige binnenkijker in de herfsteditie van Wonen Landelijke Stijl. Bewoners Hilgonda en Casper sloopten een vervallen boerderij op het platteland in Bennekom en zetten er een notariswoning voor in de plaats. Het landelijke buitenleven is door Hilgonda ook doorgevoerd in haar woonhuis, wat geresulteerd heeft in een stoere, landelijke stijl met doorleefde meubelen, stoere woonaccessoires en poedermatte kalkverf. Hilgonda is namens Hillary’sHome dealer van Carte Colori en dus paste ze overal in haar huis kalkverf toe. Ze koos voor de kleur Beton in de woonkamer en woonkeuken, Leisteen op de vide, Gritti op de slaapkamer en Corno in haar workshopruimte.

Lees artikel

Nieuw leven voor oma's boerderij

In Wonen Landelijke Stijl editie 6 de binnenkijker van Wendy die samen met haar gezin in de boerderij van haar oma woont. Vorig jaar was het tijd om de honderdste verjaardag van het huis te vieren met een grootse metamorfose. Tijdens de verbouwing besloten de bewoners om ook het interieur volledig aan te pakken en het helemaal optimaal te maken. Pascalle Smeets van ’t Hoogehuys ging aan de slag met een volledige make-over van het interieur. Op de muren van de woonkamer heeft Carien Huyskens van Pand 17 met kalkverf van Carte Colori een eigen mix van tinten gemaakt: Palladio, Sculptura, Corno en Gritti. De keuken is afgewerkt met een speciale, afwasbare betonlooktechniek, met projectverf van Carte Colori in een mix van Corno en Sculptura, aangebracht door Carien Huyskens van Pand 17.

Lees artikel

Souk look

In VT Wonen editie 9 een prachtige reportage met stylingtips om de mystieke sfeer van Marokko in huis te halen. Van loungehoek, werkplek en keuken tot hal en slaapkamer. De kleurencombinatie van oudroze, verwassen paars en de warme kleur Cipria in kalkverf op de wand maakt de stijl compleet.

Lees artikel

Shopping in stijl van de binnenkijker

In Ariadne at Home editie 8/2020 een leuke shoppingpagina behorend bij de binnenkijker ‘Liever nieuw dan namaak’ met het kleurenpallet uit de binnenkijker. Hierin zijn de kleuren Marsala, Dolce en Menta opgenomen. In de shoppingpagina behorend bij de binnenkijker ‘Frans arbeidershuisje wordt zonnig buitenverblijf’ het kleurenpallet met de kleuren Mare, Sable en Powder.

Lees artikel

Ik blauw van jou

In de special Stylen van Wonen Landelijke Stijl een leuke reportage over krachtig blauw. Kijk mee en leer hoe je zelf op een creatieve manier blauwtinten stijlvol in je landelijke interieur integreert. Het kleurpallet is een ton sur ton-gebruik van blauwtinten met ecru, grijs en camel accent. In deze reportage maakt styliste José Spaans gebruik van onder andere kalkverf en krijtlak in de kleur Ink.

Lees artikel

Vertrouwd en toch nieuw

In Wonen Landelijke Stijl editie 5/2020 de binnenkijker van een mooie boerderij in Lekkerkerk. Dit vroegere huis van bewoonster Anne-Marie kreeg een complete make-over voordat de familie in het huis trok. Om de gewenste landelijke sfeer in het huis te creëren is er gebruik gemaakt van warme natuurlijke materialen en is er kalkverf aangebracht op de wanden. Door stoere elementen toe te voegen heeft het geheel een stoere en warme uitstraling gekregen!

Lees artikel

Woondroom die uitkwam

In Wonen Landelijke Stijl editie 5/2020 een mooie binnenkijker van een prachtig verbouwde jarendertig woning. Authentieke elementen zoals glas-in-loodramen en kamer-en-suitedeuren zijn weer teruggebracht in de woning. De keuken werd voorzien van Castle Stones en de muren zijn geverfd met kalkverf in de kleur Palladio. Ook in de rest van de woning zijn de muren voorzien van kalkverf in deze kleur. Het resultaat is een prachtige woning waarin oud en nieuw heel goed samengaan.

Lees artikel

Sterk kleuraccent

In de speciale editie Stylen van Wonen Landelijke Stijl een mooi kleurenpallet van kleuren die zeer geschikt zijn om te gebruiken als kleuraccent in het interieur. In dit kleurenpallet zijn de kleuren Marrone, Marsala, Dolce, Curcuma, Menta en Foglia afkomstig van de nieuwe kleurenkaart Folclore opgenomen

Lees artikel

Folclore in het nieuws

In editie 4 2020 van Wonen Landelijke Stijl een nieuwsbericht over onze nieuwe kleurenkaart Folclore.

Lees artikel

Blik van de expert

In editie 4 2020 van Stijlvol Wonen het artikel Blik van de expert met onze directeur Gerry Klouwer. In dit artikel aandacht voor het effect van beigetinten in interieur.

Lees artikel

Kleur- & Verfdossier

In het kleur- & verfdossier Stijlvol Wonen in editie 4 2020 is een overzicht samengesteld bestaande uit verschillende kleurpaletten geïnspireerd op de mode. In het kleurpallet Raffia is onze nieuwe kleur Forresta opgenomen.

Lees artikel

Kleurrijke harmonie

In het dossier Kleurrijke Harmonie in Wonen Landelijke Stijl editie 3 2020 worden stylingtips gegeven voor een gezonde dosis kleur en een harmonieuze rust in je interieur. In dit dossier ruime aandacht voor onder andere krijt- en kalkverven en tips voor een pittige nuance in het interieur met de kleuren Elegante, Castello, Carta en Denim.

Lees artikel

3x geïnspireerd door kleur

In het dossier kleur van Wonen Landelijke Stijl editie 3 2020 is een overzicht samengesteld bestaande uit 3 verschillende kleurpaletten. In het kleurpallet blauw, dat geïnspireerd is op mediterrane azuurblauwe deuren en luiken, komt ook de kleur Denim aanbod. Het kleurenpallet Zonnetje in huis bevat de kleuren Mostarda en Toscane. De kleur van liefde bevat een reeks van warme roodtinten.

Lees artikel

Afbraakboerderij wordt plattelandsdroom

In Wonen Landelijke Stijl editie 3 2020 een kijkje in de prachtige driepkapshoeve van bewoners Gerrit en Gerry.  De afbraakboerderij uit 1862 in Oud  Ootmarsum toverden zij om tot een prachtige landelijke woonhoeve voor henzelf en een woning voor hun jongste dochter. Voor het interieur van de nieuwe woonboerderij zijn twee aspecten de leidraad geworden: de grijstinten van Carte Colori en oude kaasplanken. Overal in het huis is kalkverf aangebracht in verschillende grijstinten. Ook de kaasplanken zijn in bijna elke ruimte gebruikt. De basis van de woning is tien jaar geleden neergezet. In de anderhalf jaar daarna is het interieur uitgegroeid tot een sfeervol geheel met een sobere stoere uitstraling!

Lees artikel

Ambachtelijk en sierlijk

In Wonen Landelijke Stijl editie 3 2020 een kijkje in de gezellige familiewoning van Jan en Hilde. In het interieur staan ambachtelijke elementen en sierlijke details centraal.  In de slaapkamer prijkt een klassiek bed uit Frankrijk met daarboven een hemeltje. Net als de wand is het bed geschilderd in Metallicverf in de kleur Copper wat deze slaapkamer een sierlijke en kleurrijke uitstraling geeft.

Lees artikel

Koetshuis vol ontdekkingen

In Wonen Landelijke Stijl editie 3 2020 Een prachtige binnenkijker van een driehonderd jaar oud koetshuis in Sprockhövel in de Ruhr-vallei. Het huis van interieurontwerpster Jeanette Walther kenmerkt zich door kleur en natuurlijke materialen. Het huis is niet alleen een thuis voor de bewoners maar fungeert ook als visitekaartje. Tussen de dominerende grijstinten is plaats voor meubelen en kleuren in Vlaamse stijl, natuurlijke stoffen zoals linnen en aantal antieke objecten en door de bewoners zelf ontworpen objecten. De wanden zijn in verschillende ruimtes in het huis voorzien van kalkverf wat het een gezellige en elegante uitstraling geeft.

Lees artikel

Amber glow

In Libelle Living editie 3 2020 een mooie kleurtrendspecial. In de kleurtrend Amberglow aandacht voor een warm palet van amber, haardvuur-roanje en kastanjerood. Mooie diepe tinten die het prachtig doen in contrast met wit en smeedijzerzwart. Op de wand in de slaapkamer is kalkverf aangebracht in de kleur Terracotta, op de kleurenstalen kalkverf in de kleur Palazzo.

Lees artikel

Winterswonen vol kleur

In Wonen Landelijke Stijl editie 1 2020 3 kleurpaletten die in de winter warmte geven aan je intereur. Donkere warmte met onze warme kleuren Oyster, Copper, Flax en Sahara.

Lees artikel

Stijlvol gastenverblijf

Een blik in een stijlvol gastverblijf in Wonen Landelijke Stijl editie 1 2020. Naast hun woonboerderij toverden de bewoners de oude varkensschuur om tot een sfeervolle  gastenverblijf. Met behulp van oude bouwelementen hebben ze karakter gegeven aan het huis, onze dealer Jette Interieur zorgde voor een eigentijdse en strakke uitstraling. Er zijn strakke materialen gebruikt zoals glas en staal maar ook frisse kleuren, luxe behang en praktische projectverf van Carte Colori op de wanden. Het resultaat is een sfeervolle ruimte met een moderne touch, heerlijk voor gasten om helemaal tot rust te komen!

Lees artikel

Eeuwenoude grandeur

Prachtige binnenkijker van de statige zestiende-eeuwse patriciërswoning van onze sterdealer Di Alma in Wonen Landelijke Stijl editie 1 2020. Het voorhuis van het statige Alkmaarse pand dateert uit 1547 en bij de inrichting hebben Cheyenne en Bas zoveel mogelijk de kleuren en sfeer van het huis behouden. Met meubels, stoffen en krijtverf, kalkverf en metallicverf in onder andere de kleur Glas, Palladio en Messing hebben ze een prachtige warme sfeer weten te creëren.

Lees artikel

Sfeer is troef

In Wonen Landelijke Stijl editie 1 2020 een reportage van een mooie twee-onder-een-kapwoning. Dankzij het juiste gebruik van kleuren en decoratie ligt de nadruk niet op oppervlakte maar wel op sfeer en gezelligheid. Naast alle groendecoraties die de bewoonster zelf maakt heeft de woning een warme sfeer gekregen door het gebruik van hout in de meubels en decoratie en kalkverf op de muren. Door overal op de begane grond dezelfde kleur toe te passen, vloeien ruimtes harmonieus in elkaar over.

Lees artikel

Natuurlijke eenvoud

Een gezellige familiewoning midden in de natuur, te zien in Wonen Landelijke Stijl editie 1 2020. De woning kreeg een flinke make-over en met zoveel liefde voor het buitenleven is het niet verwonderlijk dat het interieur ook een natuurlijke uitstraling kreeg. Kleuren en materialen die leven voeren de boventoon met pure eenvoud als uitgangspunt. De muren in de zitkamer kregen door de toepassing van kalkverf in de kleur Corno een levendige tekening. Het plafond kreeg dezelfde kleur maar in een effen uitstraling.

Lees artikel

Historisch woongeluk

Een prachtige 100 jaar oude woonboerderij in Hardenberg wordt aan je voorgesteld in Wonen Landelijke Stijl editie 1 2020. De sfeer van de woonboerderij kenmerkt zich door het gebruik van onbehandeld hout en mooie materialen. Antieke deuren, een trap uit een Frans landhuis en mooie houten vloer en op de wanden geeft kalkverf in de kleur Elefante geven sfeer aan het interieur. Door de familiegeschiedenis en al het werk dat de bewoners erin gestopt hebben heeft de woonboerderij een echt unieke sfeer gekregen.

Lees artikel

Liefdevol en landelijk

In editie 8 (2019) van Wonen Landelijke Stijl de binnenkijkreportage van een prachtige woning met een liefdevol en landelijk interieur. De bewoners hebben een metamorfose aangebracht in het interieur van Klassiek naar Sober. Op de wanden is projectverf en kalkverf aangebracht in de Carte Colori kleur Palladio.

Lees artikel

Warm familiehuis

In editie 8 (2019) van Wonen Landelijke Stijl de binnenkijkreportage van een prachtige nieuw gebouwde woning met sfeervol interieur. Een mix van oude en nieuwe items geven dit huis een sfeervol karakter. Een warme deken door het kleurgebruik en de balans in de ruimtes en het interieur.  Op de wanden en het plafond in de keuken is de kleur Gritti gebruikt.

Lees artikel

Verliefd op blauw!

In editie 8 (2019) van Stijlvol Wonen de binnenkijkreportage van een prachtige woning met een eigentijd interieur. De bewoners houden van warme naturellen die niet te zwaar zijn. In dit huis is gekozen voor een combinatie van de Carte Colori kleuren Flax en Pelliccia van Carte Colori. Flax waar het licht de kleur toestaat en Pelliccia op wat donkerder plaatsen. De combinatie ademt rust en warmte uit.

Lees artikel

Eigen (kerst) stijl gevonden

In editie 7 (2019) van Wonen Landelijke Stijl de binnenkijkreportage van een prachtige woning in sober landelijke stijl. De vrijstaande woning die de bewoners zo’n vijftien jaar geleden lieten bouwen heeft al verschillende woonstijlen gehad, twee jaar geleden ontdekten ze de sober landelijke stijl. De woning kreeg een warme sfeer met kalkverf in de kleuren Sculptura, Palladio en Gritti.  Naast de kalkverf maken ook de linnen stoffen en oud hout de sfeer compleet.

Lees artikel

Aan tafel!

In editie 7 (2019) van Wonen Landelijke Stijl de binnenkijkreportage van een karaktervolle woonboerderij. De bewoners hebben deze woonboerderij stap voor stap omgetoverd tot hun droomhuis. Het interieur kreeg een sobere landelijke uitstraling met op de wanden kalkverf in de kleur Gritti. In combinatie met de natuurlijke materialen heeft het huis een heerlijke warme uitstraling.

Lees artikel

Make it Cheery

In editie 7 (2019) van Wonen Landelijke Stijl de binnenkijkreportage van de prachtige woning van onze dealer Irma Saris Interieurontwerp. De mooi woonboerderij in het limburgse land kreeg een warme sfeer met kalkverf op de wanden in de kleur Beton en op de plafonds in de kleur Palladio. De kast in de woonkamer kreeg een eigentijdse look met een laag metallicverf in de kleur Tin.

Lees artikel

Fijn onthaal in stadsboerderij

In editie 6 (2019) van Wonen Landelijke Stijl de binnenkijkreportage van een sfeervolle stadsboerderij in Veenendaal. Een project van onze dealer &Styling. In het huis moest vooral de cosmetische kant worden aangepakt. Om warmte in het interieur te brengen zijn alle wanden in huis geschilderd met kalkverf. In combinatie met natuurlijke materialen en stoere meubels is deze prachtige stadsboerderij uit de jaren 30 een  gezellig thuis geworden.

Lees artikel

Rijtjeshuis met een verhaal

In editie 6 (2019) van Wonen Landelijke Stijl de binnenkijkreportage van een sfeervol, warm en met veel liefde en creativiteit verbouwde en ingerichte rijtjeshuis. Inspiratie deed de bewoonster op bij onder andere De Stamkamer, Hamsmade en Sober & Stoer Wonen. De warme sfeer wordt benadrukt door de kalkverf in de kleur Lino die op de wanden in de woonkamer is aangebracht. De slaapkamer kreeg sfeer door de kleuren Lino en Piombo.

Lees artikel

Twee smaken, één thuis

In editie 6 (2019) van Wonen Landelijke Stijl de binnenkijkreportage van een project van onze dealer Seizoen & Stijl. In woonkamer kregen de wanden de kleur Sculptura. De kleur van de wand werd doorgetrokken naar het hout en kozijnen in de woonkamer, dat zorgt voor een rustige sfeer. In dit project is het door de combinatie van strakke vormen en natuurlijke materialen gelukt om de smaken van de bewoners samen te brengen in een thuis.

Lees artikel

Plaatje compleet

In editie 6 (2019) van Wonen Landelijke Stijl een mooie binnenkijkreportage met warme landelijke sfeer. De hoekwoning kreeg een sobere, rustige uitstraling. Op advies van onze dealer Di Alma werden de wanden in de kamer, keuken en gang zijn voorzien van kalkverf in de kleur Colosseum. De schouw in de woonkamer kreeg de kleur Palladio. De bulkkast in de woonkamer kreeg een matte uitstraling met kalkverf in de kleur Kokos zodat hij perfect past bij de rest van de inrichting. Ook de muren en kastdeuren van de slaapkamers werden geschilderd met kalkverf in de kleur Palladio. De kalkverf werd in verticale streken aangebracht zodat het de hoogte van de ruimtes benadrukt. Voor de badkamer is gekozen voor kalkverf in de kleur As, afgewerkt met matte vernis.

Lees artikel

Doordacht nonchalant

In editie 5 (2019) van Residence een mooie binnenkijkreportage van het huis van kunstenaar Rachel Dubbe. Het interieur is sober, eigen en smaakvol, met zowel design als tweedehands. Doordacht nonchalant doordat ze bewuste keuzes maakt en kiest voor subtiliteit en eenvoud in haar interieur. De kalkverf in de kleuren Nero, Carta en Façade benadrukken de gelaagde sfeer die het interieur heeft.

Lees artikel

Perfect kleurenpallet

In editie 5 (2019) van Stijlvol Wonen een mooie binnenkijkreportage van een project van onze sterdealer Violier at Home. Een mooi geheel van oranjetinten in combinatie met koper en blauw zorgt het voor een spannend en speels interieur. Op de wand is krijtverf gebruikt in de kleur Pelliccia afkomstig van de kleurenkaart Vintage Ashes.

Lees artikel

Veel geklust, nu rust

In editie 4 (2019) van Wonen Landelijke Stijl een mooie binnenkijkreportage van een project van ’t Hoogehuys en onze sterdealer Pand 17. Het resultaat is een stoere, landelijke en industriële sfeer. Op de wanden in de woonkamer kalkverf in een mooie mix van de kleuren Leem en Sculptura. In de keuken is de kleur Gritti gebruikt. Een gedeelte in kalkverf en een gedeelte in projectverf. Projectverf is afwasbaar en dus praktisch in gebruik.

Lees artikel

Eerst getest

In editie 4 (2019) van Stijlvol Wonen een mooie binnenkijkreportage van een project van onze sterdealer Violier at Home. Prachtig gebruik van kalkverf in de kleur Artichaut.

Lees artikel

Groen Geluk

In editie 5 (2019) van VT Wonen een mooie reportage met 6 stylingideeën met planten. Prachtig in combinatie met onze kalkverf in de kleuren Denim en Agave.

Lees artikel

Stoer en luxueus met kleur

In de speciale editie van Wonen Landelijke Stijl genaamd Decoreren Landelijke Stijl een styling reportage door onze creatief medewerkster Monica van Blitterswijk waarin ze stylingtips geeft voor sfeer in je interieur met kleur en uitleg geeft over staalimitatie met verf.

Lees artikel

Kleurenpallet voor de slaapkamer

In editie 2 (2019) van Wonen Landelijke Stijl een mooi kleurenpallet voor een droomslaapkamer in roze tinten, blauw tinten of neutrale tinten. Mooi sfeerbeeld met onze kleuren Glas, Glycine en Leisteen.

Lees artikel

Het huis van opa en oma

In editie 2 (2019) van Wonen Landelijke Stijl een mooie binnenkijker van een oude boerenhoeve die complete make-over kreeg. In de keuken zijn de wanden geverfd met kalkverf in de kleur Spelt. De slaapkamer kreeg sfeer met kalkverf in de kleur Gritti.

Lees artikel

Tijdloze ton sur ton

In Wonen Landelijke Stijl editie 1 2019 een mooie binnenkijker van de landelijke make-over van een dertien jaar oude woonboerderij. Met behulp van interieurstyliste Frieda Dorresteijn werden de woonwensen van de bewoners werkelijkheid.  In het hele interieur spelen de tinten bruin, antraciet en groen de hoofdrol. Voor een rustgevend effect zijn ton-sur-ton kleuren voor de wanden en kozijnen gebruikt. De keukenkastjes werden voorzien van de kleur Nero. en ook de woonkamer kreeg een nieuwe kleur. Met de kleur Piombo vormt de inrichting, de wanden, zitmeubels en de kasten in de woonkamer een prachtig geheel.

Lees artikel

Interview Monica van Blitterswijk

In editie 1 van Eigen Huis & Interieur een interview met onze creatief medewerkerster Monica van Blitterswijk. Lees alles over haar favoriete verftechniek, hobby’s en inspiratie!

Lees artikel

Familiehuis Leidsche Rijn

In editie 13 van VT Wonen een binnenkijker van het huis van onze creatief medewerkerster Monica van Blitterswijk. Lees alles over hoe Monica het rijtjeshuis omtoverde tot een sfeervol familiehuis, met oude bouwmaterialen en warme kalktinten op de muren.

Lees artikel

Meteen raak!

In de binnenkijkspecial van Wonen Landelijke Stijl najaar 2018 een mooie binnenkijker van de make-over van een negen jaar oude twee-onder-1-kap-woning. De jonge bewoners waren gelijk verliefd op het huis waar nog wel wat aangedaan moest worden. Ze wilden graag een landelijke woonstijl en brachten sfeer in het interieur met kalkverf in de kleuren Leem en Palladio.

Lees artikel

Gedateerde woonboerderij wordt droomhuis

In de binnenkijkspecial van Wonen Landelijke Stijl najaar 2018 het prachtige huis van onze sterdealer Carien Huyskens van pand 17. Met haar prachtige schilderwerk heeft Carien haar huis omgetoverd in een warm bijzonder huis. Op de wanden is kalkverf aangebracht in de kleuren Lino. Palladio, Sculptura en Piombo. Kasten kregen de kleur Graphite in zijdemat lakverf en zelfs in de keuken heeft Carien een kalkverf-uitstraling weten te creëren door Projectverf in 2 kleuren met een speciale techniek toe te passen.

Lees artikel

Lang gekoesterde woondroom

In de binnenkijkspecial van Wonen Landelijke Stijl najaar 2018 een prachtige binnenkijker van een project van styliste Frieda Dorresteijn. In deze nieuwbouw woning ging ze aan de slag met natuurlijke, zachte tinten, met een voorkeur voor grijze tonen. In de woonkamer werd krijtverf in de kleur Beton toegepast. Resultaat: een prachtig warm behaaglijk geheel!

Lees artikel

Terugblik op het EH&I Paviljoen 2018

In Eigen Huis & Interieur edtie 9 2018 een terugblik op het EH&I paviljoen op de VT Wonen & Designbeurs. Dit mooie paviljoen hebben we helemaal voorzien van een prachtige betonlook met kalkverf in de kleuren Fossil en Parel aangebracht in stuctechniek! Een afwerking die heel mat is, en tegelijkertijd leeft en structuur heeft.

Lees artikel

De toppers van het Stijlvol Wonen huis

In Stijlvol Wonen editie 8 een terugblik op het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de vt wonen & designbeurs. In deze terugblik is te zien de hal met op de wand Carte Colori krijtverf in de  Terracotta en op de vloer Beton Ciré in de kleur Palladio.

De woonkamer kreeg krijtverf in de kleur Galleria in combinatie met de speciaal voor Stijlvol Wonen ontworpen kleur Pesca Elegante op de wand. De vloer is geverfd met vloerverf in de kleur Ebano.

De keukenwanden zijn geverfd met krijtverf in de kleur Pesca Elegante.

Op de slaapkamerwand krijtverf in de kleur Glas en op de vloer Beton Ciré in de kleur Palladio.

De badkamer maakt het plaatje compleet door een prachtige douche vakkundig voorzien van Beton Ciré in de kleur Leisteen door Stucco Lusso.

Lees artikel

Een dierbare kerst

In Wonen Landelijke Stijl edtie 7 2018 een prachtig kersthuis in sobere stijl. De vrijstaande jarenzestigwoning werd grondig verbouwd en werd daarna in sobere woonstijl sfeervol ingericht met gebruik van kalkverf in de kleuren Gritti, Leem en Piombo. In november hult bewoonster Carola haar huis in een warme kerstsfeer waarvoor ze inspiratie uit de natuur haalt. Net even anders maar met groots effect.

Lees artikel

Een kerst vol bloemen

In Wonen Landelijke Stijl editie 7 een binnenkijker van een project van nieuw huis in jarendertigstijl. De bewoners hebben op het huis hun eigen stempel gedrukt en zo een eigen sfeer gecreëerd waarin verse bloemen niet ontbreken. De gehele woonkamer werd voorzien van kalkverf. Ook de slaapkamer kreeg een warme sfeer met kalkverf in de kleur Piombo.

Lees artikel

Landelijke woondroom

In Wonen Landelijke Stijl edtie 7 2018 een mooie binnenkijker van de woning van de gepensioneerde interieurstyliste Maria Kessels in Baarlo. De sfeer van de woning kenmerkt zich door landelijk gecombineerd met oud en natuurlijke materialen. Zachte kleuren als grijs, taupe en groen voeren de boventoon in de woonboerderij.  Door de tinten op elkaar af te stemmen blijft het totaalbeeld in het interieur rustig. Op de wanden werd kalkverf  in de kleuren Zinco en Leem van Carte Colori gebruikt die het geheel een  doorleefde look geeft.

Lees artikel

Bouwval wordt parel

In Stijlvol Wonen editie 7 een binnenkijker van een project van onze sterdealer Violier at Home. Het gerenoveerde huis kreeg meer comfort en een eigentijds interieur met behoud van de authenticiteit. De wanden in de woonkamer zijn geverfd  met krijtverf in de kleur Pelliccia, het houtwerk met zijdemat lakverf in dezelfde kleur. In de keuken is krijtverf in de kleur Flax aangebracht op de wanden en de bestaande keuken is geverfd met metallicverf in de kleur Copper.

Lees artikel

Zelfgemaakt sprookje

In Wonen Landelijke Stijl edtie 6 2018 een mooie binnenkijker van een gerenoveerde voormalige boerderij in authentieke landelijke sfeer met een stoere twist. Met twee nieuwe woonuitbreidingen werd de woning groter en maakten de bewoners er zelf een sprookje van. Het interieur kreeg een stoer landelijke sfeer met natuurlijke materialen. Op de wanden werd kalkverf van Carte Colori gebruikt in de kleur Piombo om de doorleefde look te benadrukken.

Lees artikel

Weg wit, welkom kleur

In Wonen Landelijke Stijl editie 6 een binnenkijker van een project van onze sterdealer Esatto by Ravensbergen. Het nieuw te bouwen huis van bewoners Joyce en Mark kon nog helemaal naar eigen inzicht worden ingedeeld. Samen met Esatto is van deze woning iets moois en bijzonders gecreëerd. Voor sfeer in huis is gebruik gemaakt van kalkverf in de kleur Gritti en krijtlak in de kleur Nero.

Lees artikel

Voorliefde voor doorleefd

In Wonen Landelijke Stijl edtie 6 2018 een mooie binnenkijker van een nieuwe twee-onder-een-kapwoning in landelijke stijl. Landelijk, sober en stoer is de sfeer die bewoonster Sonja in het hele huis heeft doorgevoerd. De hal is het visitekaartje, in deze ruimte wordt echt een statement gemaakt en de toon gezet voor de overige ruimtes. Kalkverf van Carte Colori gebruikt bewoonsters Sonja al twintig jaar en ook dit huis kreeg een doorleefde uitstraling met kalkverf in de kleur Gritti  en Zinco op de muren en krijtlak in de kleur Leisteen op de keukenkasten.

Lees artikel

Gastvrij & gezellig

In Wonen Landelijke Stijl editie 6 een binnenkijker van een project van ’t Hooghehuys. Het fundament van een sfeervol huis is een goed kleurgebruik op de muren. Daarom werd op advies van ’t Hoogehuys ook Carien Huyskens ingezet, die als kleurdeskundige met kalkverf in de kleuren Gritti, Graphite en Split van Carte Colori de juiste basis in het huis maakte. De woning van Heidi en Yvan is splinternieuw, maar lijkt en voelt geleefd en oud. De warmte is erin gebracht en dat begon met de juiste tinten in de juiste techniek, aangebracht op de wanden door Carien.

Lees artikel

Dromen aan de bosrand

In Wonen Landelijke Stijl edtie 6 2018 een mooie binnenkijker van een huis aan de bosrand in Nunspeet. Het huis was nog in originele staat, een ingrijpende en langdurige verbouwing in twee etappes volgde, grotendeels bedacht en uitgevoerd door Liesbeth en Hendrik zelf met hulp van familie. Natuurlijke materialen en kleuren geven direct enorm veel sfeer, net als trouwens de vloer van Belgisch hardsteen en de doorleefde uitstraling van kalkverf in de kleur Gritti op plafond en muren, krijtlak in de kleur Nero en kalkverf in de kleur Eucalyptus.

Lees artikel

Carte Blanche

In Stijlvol Wonen editie 5 een binnenkijker van een project van onze sterdealer Violier at Home. De bewoners hebben hun authentieke stolpboerderij met een heerlijke tuin en prachtige vergezichten ingeruild voor een appartement in het stadscentrum. Het appartement was perfect onderhouden maar wel erg steriel. Wulf van Pol van Violier at Home bracht er sfeer in door het gebruik van grijsgroene natuurtinten. Dit zorgt voor een rustige uitstraling. De plafonds zijn behandeld met Pelliccia van Carte Colori. Door ook het
schuine deel van de muur in dezelfde tint te verven, lijkt het alsof dit deel bij het

Lees artikel

Accenten in roze

In Wonen Landelijke Stijl edtie 3 2018 een mooie binnenkijker van een project van styliste Frieda Dorresteijn. In de styling van deze woning heeft Frieda laten zien hoe je van je woning een welkom thuis kunt maken. De kleur roze komt in accenten terug, een kleur die zachtheid uitstraalt. Precies wat nodig is om je thuis te voelen. Daarnaast is het interieur luchtig gehouden door juist hier en daar te kiezen voor een fors object. Het effect is juist verrassend als je hier een zachtroze kleur aan toevoegt. Voor de slaapkamer is de kleur Lilla van Carte Colori gebruikt.

Lees artikel

Oud gebruikt is beter dan nieuw!

In VT Wonen editie 5 een prachtige binnenkijker in het huis van styliste Liza Wassenaar. Een paleisje van vol kleitinten, kringloopvondsten en curiosa! Op de wand in de woonkamer is Carte Colori kalkverf in de kleur Camello gebruikt. De keuken en slaapkamer kreeg de kleur Oliva in kalkverf.

Lees artikel

Combineren als een pro

Verf, stof, behang, raamdecoratie … Hoe stem je alles op elkaar af? In Stijlvol Wonen editie Juni 2018 een special met verschillende sferen en tips hoe je deze aspecten met elkaar kunt combineren. Onder ‘Mooi Metallic’ onze Metallicverf in de nieuwe kleur Messing en stuctechniek met kalkverf in de kleur CC 088 Ink van de kleurenkaart Les Lins.

Lees artikel

Zoektocht naar stijl

In Stijlvol Wonen editie maart 2018 een mooie binnenkijker van het project van onze sterdealer Violier at Home. Door het gebruik van natureltinten krijgen de verschillende woonruimtes een rustige sfeer. Op de wanden is krijtverf in de kleur Flax gebruikt. De plafonds zijn bewerkt met krijtverf in de kleur Pelliccia. Door de plafonds in een net afwijkende tint te schilderen wordt het interieur niet saai maar behoud het rustige effect.

Lees artikel

Koninklijk huis

In Libelle nummer 18 een leuke binnenkijker van onze sterdealer Oud Nieuws Wonen.  Al jaren reist Maria allerlei markten af, op zoek naar bijzondere vondsten. Toen ze vier jaar geleden verhuisde, kwam daarmee een droom uit: een eigen interieurwinkel. In de binnenkijker een kijkje in de prachtige woning ,een voormalige slachterij/slagerij in Ouderkerk aan de IJssel, van Maria, Johan en hun 5 kinderen. Door een mix van brocante, stoer en landelijk heeft de woning een hedendaage kleurige uitstraling gekregen. In de woonkamer kregen de muren krijtverf in de kleur Glycine. In de keuken is de kleur Flax toegepast. In de ouderslaapkamer maakte Johan een prachtige kastenwand op maat geverfd in de kleur Leisteen.

Lees artikel

Geluk bij een ongeluk

In Wonen Landelijke Stijl editie 2 een mooie binnenkijker van onze dealer Pand 17 en ’t Hoogehuys. Na een intensieve verbouwing en zelfs een brand in het buitenverblijf is dit huis omgetoverd tot een sfeervol woonhuis met natuurlijke  oude materialen. De wanden in de woonkamer zijn geverfd met kalkverf in de kleur Lino en Piombo. De eetkamer kreeg kalkverf in een mix van de kleuren Sahara, Sculptura, Zinco en Gritti, aangebracht door Pand 17. Het resultaat is een prachtig woonhuis met een compleet andere basis en sfeer waarin met nieuwe aanvullingen qua interieur de puntjes op de i zijn gezet!

 

Lees artikel

Een nieuwe weg

n Stijlvol Wonen edite maart een mooie binnenkijker van het project van onze sterdealer Violier at Home.  Op de muren is de kleur Skin gebruikt, het houtwerk kreeg de kleur Flax en op het plafond is de kleur Pelliccia toegepast. Er is in dit project gekozen voor een gekleurde bank en fauteuils in plaats van een ingetogen variant in grijs of beige. De kleuren van de zitmeubels komen subtiel terug in de accessoires. Door kleur- en materiaal gebruik is een warm en sfeervol interieur gecreëerd!

 

Lees artikel

Als het niet perfect moet zijn

Prachtige binnenkijker in de Binnenkijkspecial 2018 van Wonen Landelijke Stijl. Eigenaresse styliste Sophie Bertels heeft bij de inrichting van haar huis de filosofie aangehouden dat niet alles perfect moet zijn om een mooi, stoer en spannend interieur te creëren. Dat resulteert in een mix van strakke, industriële elementen en oude imperfecte decoraties. De natuurlijke materialen en tinten zoals in de woonkamer Carte Colori kalkverf in de kleur Palladio, geven dit interieur samen met de decoratieve items een stoere,warme en pure sfeer.

 

Lees artikel

Een warme gloed

In de binnenkijkspecial 2018 van Wonen Landelijke Stijl een mooie reportage van het project van onze dealer ’t Hoogehuys en Pand 17. De witte pastoriewoning uit 1770 kreeg zowel binnen als buiten een knusse authentieke sfeer. De woonkamer kreeg een warme look door het gebruik van Carte Colori kalkverf in de kleurenLeem, Sculptura, Palladio en Kokos. De keuken werd op maat gemaakt en voor zien van kalkverf in de kleuren Palladio, Piombo en op de schouw de kleur Nero. In de hal zijn de kleuren Palladio, Lino en Sahara gebruikt. De lambrisering werd met een speciale verouderingstechniek behandeld. En zelfs de speelkamer voor de kinderen kreeg een knusse uitstraling door kalkverf te gebruiken in de kleur Gritti. Door speciale verftechnieken te gebruiken kreeg het huis een eigen gezicht. Nuances werden door Pand 17 ter plekke bedacht en aangebracht met als resultaat een sfeervol gezinshuis.

 

Lees artikel

Het huis van tante Doortje

Leuke binnenkijker in Ariadne at Home nr. 13 van 2017, project van onze dealer Woonwinkel ’t Klooster. De bewoonster kocht het huis van haar overleden tante Doortje en maakte er een eigentijds thuis van. Woonwinkel ’t Klooster maakte een moodboard met daarop alle kleuren, raamdecoratie, vloeren en vensterbanken. Naar aanleiding daarvan verfden bewoners José en Marco de schouw in de kleur Zinco van Carte Colori.

 

Lees artikel

Magische metamorfose

Prachtige binnekijker van onze sterdealer Violier at Home in Stijlvol Wonen editie december 2017. Een interieur dat klasse en kwaliteit uitstraalt met behoud van een warme sfeer. De ruimtes van de woning waren de leidraad voor het interieur, met grote meubels en stoere lampen. Er is gekozen voor authentieke kalkverf in de kleur Palladio van Carte Colori. De natuurtinten maken dat de muren rustig ogen. Hierdoor straalt elke ruimte, afhankelijk van de lichtinval, toepassing en functie, rust en evenwicht uit. En in combinatie met stoffen, materialen en meubelen wordt het een warme basis

 

Lees artikel

Terugblik Stijlvol Wonenhuis

Heb je hét woonevent van dit najaar gemist? Of wil je nog even nagenieten van al dat moois? Dit was het Stijlvol Wonen-huis op de vt wonen&design beurs met de Carte Colori kleuren Nero, Kokos en Calce. Alle materialen nog even op een rijtje.

 

Lees artikel

Knap compromis

Mooie binnenkijker van onze sterdealer Sober & Sjiek in editie 8 van Stijlvol Wonen. Als de ene van modern en strak houdt en de ander juist van landelijk,
dan kan samen een huis bouwen én inrichten een lastig proces worden. Anneke Blaauw van Sober & Sjiek slaagde erin om met hun uiteenlopende
smaken toch een thuis te creëren. Een warm, gezellig en harmonieus geheel met op de wanden krijtverf in de kleur Flax.

 

Lees artikel

Onverwacht avontuur

Een prachtige binnenkijker van onze sterdealer Violier at Home in editie september van Stijlvol Wonen. Voor hun nieuwe woning wensten de eigenaren een rustig, evenwichtig en eigentijds interieur. Voor de benedenverdieping is gekozen voor krijtverf in de kleuren As en Leem, de bovenverdieping kreeg krijtverf in de kleur Pelliccia met als resultaat een eigentijds en warm interieur.

 

Lees artikel

Helemaal perfect

In de oktober-november editie van Stijlvol Wonen een prachtige binnenkijker van een project van onze sterdealer Violier at Home. Op de begane grond zijn de muren geverfd met authentieke kalkverf in de kleuren Skin en Flax. In de slaapkamer is gekozen voor krijtverf in de opvallende groentint Lagune.

 

Lees artikel

Haute Couture gezinshuis

In Wonen Landelijke Stijl editie 5 een mooi binnenkijker. Met haar interieur- en kleuradviesbureau ’t Binnenbuitenhuys is bewoonster Ellen op de hoogte van de laatste trends, haar voorkeur gaat uit naar de Vlaamse interieurstijl. Verweerd hout, linnen stoffen, sobere maar grote decoratie en kalkverven.  De muren in de woonkamer kregen dan ook kalkverf in de kleur Gritti.  De keuken kreeg kalkverf in de kleur Palladio, de achterwand en de schouw in de keuken zijn geverfd met kalkverf in de kleur Sculptura.

 

Lees artikel

Zelfde woning vierde woonstijl

De woning van Pauline en Richard kreeg een nieuwe woonstijl. In Wonen Landelijke Stijl editie 5 een mooi binnenkijker van dit project van onze sterdealer Sober & Sjiek. Om sfeer in de woning te brengen is kalkverf in de kleur Colosseum aangebracht op alle wanden op de begane grond. De wanden in de slaapkamer zijn geverfd met kalkverf in de kleur Corno.

 

Lees artikel

Droomhuis voor 2

In Wonen Landelijke Stijl editie 5/2017 een mooie binnenkijker in een door de bewoners zelf gebouwde woning. Het huis is symmetrisch gebouwd en heeft de stijl van een klassieke notariswoning. Sfeer brachten de bewoners in de woonkamer door het aanbrengen van Carte Colori kalkverf in de kleur Pelliccia. De keuken kreeg kalkverf in de kleur Palladio en in de slaapkamer is kalkverf in de kleur Leem aangebracht.

 

Lees artikel

Eindelijk thuis

Prachtige binnenkijker in een klassieke woning in editie 5 van Wonen Landelijke Stijl. Om sfeer in het huis te brengen is kalkverf gebruikt. De keuken kreeg kalkverf  dubbelrecept in de kleur Palladio. De muren en kozijnen van de woonkamer zijn geschilderd met kalkverf in de kleur Gritti. Ook de sidetable werd geschilderd met kalkverf Gritti.

 

Lees artikel

In het voetspoor van opa

Binnenkijker en interview met Meta Bos in WONEN Landelijke Stijl Stylingspecial. Het woonhuis kreeg met hulp van onze dealer Hamsmade een sobere woonstijl. De wanden in kalkverf kleur Piombo en krijtverf kleur Gritti. Ramen, deuren, kozijnen in krijtlak kleur Piombo.

 

Lees artikel

Authentiek met een twist

In de binnenkijker in Wonen Landelijke Stijl editie 01/2017  een prachtige boerderij met authentieke bouwmaterialen. De wanden zijn afgewerkt met kalkverf van Carte Colori, de accessoires in oranje, bruin en rood zorgen voor een warme toets.

 

Lees artikel

Als een warme deken

In VT Wonen editie 4/2017 een mooie binnenkijker van het huis van onze dealer Brecht Murré (Meker Wonen). In de woonkeuken zijn de muren en het plafond geverfd in de kleur Primavera van Carte Colori. Dezelfde kleur op muren, plafond en deuren zorgen voor rust en eenheid.

 

Lees artikel

Klein maar fijn

Mooie binnenkijker in Wonen Landelijke Stijl editie 1/2017. Een sober en stoer interieur met op de wanden Carte Colori kalkverf in de kleur Gritti. Alle wanden in 1 tint geeft de mogelijkheid items weg laten vallen’ in het geheel. Resultaat: rust in een kleine ruimte!

 

Lees artikel

Heerlijk knus familiehuis

In Wonen Landelijke Stijl editie 6/2016 een mooie binnenkijker van een heerlijk knus familiehuis met Carte Colori kalkverf op de wanden in de kleur Gritti. In december tovert de eigenaresse haar huis met sfeervolle groendecoraties om tot een heerlijk geurend kersthuis.

 

Lees artikel

Weldaad van eenheid

In Stijlvol Wonen editie 1 een prachtige binnenkijker van onze dealer BLC Interiors. Hun appartement werd niet alleen hun thuis maar ook hun showroom. In de woonkamer een kleuritem in kalkverf in de kleur Gritti, op het terras pilaren Zijdemat lakverf in de kleur Nero.

 

Lees artikel