Binnenkijkers

Jouw huis als binnenkijker?

Is jouw huis een plaatje om te zien en heb je Carte Colori verven gebruikt? Stuur ons enkele foto’s van verschillende ruimtes in huis en wie weet kunnen we jouw huis voordragen bij de bladen!

Doordacht nonchalant

In editie 5 (2019) van Residence een mooie binenkijkreportage van het huis van kunstenaar Rachel Dubbe. Het interieur is sober, eigen en smaakvol, met zowel design als tweedehands. Doordacht nonchalant doordat ze bewuste keuzes maakt en kiest voor subtiliteit en eenvoud in haar interieur. De kalkverf in de kleuren Nero, Carta en Façade benadrukken de gelaagde sfeer die het interieur heeft.

Lees artikel

Perfect kleurenpallet

In editie 5 (2019) van Stijlvol Wonen een mooie binenkijkreportage van een project van onze sterdealer Violier at Home. Een mooi geheel van oranjetinten in combinatie met koper en blauw zorgt het voor een spannend en speels interieur. Op de wand is krijtverf gebruikt in de kleur Pelliccia afkomstig van de kleurenkaart Vintage Ashes.

Lees artikel

Veel geklust, nu rust

In editie 4 (2019) van Wonen Landelijke Stijl een mooie binenkijkreportage van een project van ’t Hoogehuys en onze sterdealer Pand 17. Het resultaat is een stoere, landelijke en industriële sfeer. Op de wanden in de woonkamer kalkverf in een mooie mix van de kleuren Leem en Sculptura. In de keuken is de kleur Gritti gebruikt. Een gedeelte in kalkverf en een gedeelte in projectverf. Projectverf is afwasbaar en dus praktisch in gebruik.

Lees artikel

Eerst getest

In editie 4 (2019) van Stijlvol Wonen een mooie binenkijkreportage van een project van onze sterdealer Violier at Home. Prachtig gebruik van kalkverf in de kleur Artichaut.

Lees artikel

Groen Geluk

In editie 5 (2019) van VT Wonen een mooie reportage met 6 stylingideeën met planten. Prachtig in combinatie met onze kalkverf in de kleuren Denim en Agave.

Lees artikel

Stoer en luxueus met kleur

In de speciale editie van Wonen Landelijke Stijl genaamd Decoreren Landelijke Stijl een styling reportage door onze creatief medewerkster Monica van Blitterswijk waarin ze stylingtips geeft voor sfeer in je interieur met kleur en uitleg geeft over staalimitatie met verf.

Lees artikel

Kleurenpallet voor de slaapkamer

In editie 2 (2019) van Wonen Landelijke Stijl een mooi kleurenpallet voor een droomslaapkamer in roze tinten, blauw tinten of neutrale tinten. Mooi sfeerbeeld met onze kleuren Glas, Glycine en Leisteen.

Lees artikel

Het huis van opa en oma

In editie 2 (2019) van Wonen Landelijke Stijl een mooie binnenkijker van een oude boerenhoeve die complete make-over kreeg. In de keuken zijn de wanden geverfd met kalkverf in de kleur Spelt. De slaapkamer kreeg sfeer met kalkverf in de kleur Gritti.

Lees artikel

Tijdloze ton sur ton

In Wonen Landelijke Stijl editie 1 2019 een mooie binnenkijker van de landelijke make-over van een dertien jaar oude woonboerderij. Met behulp van interieurstyliste Frieda Dorresteijn werden de woonwensen van de bewoners werkelijkheid.  In het hele interieur spelen de tinten bruin, antraciet en groen de hoofdrol. Voor een rustgevend effect zijn ton-sur-ton kleuren voor de wanden en kozijnen gebruikt. De keukenkastjes werden voorzien van de kleur Nero. en ook de woonkamer kreeg een nieuwe kleur. Met de kleur Piombo vormt de inrichting, de wanden, zitmeubels en de kasten in de woonkamer een prachtig geheel.

Lees artikel

Interview Monica van Blitterswijk

In editie 1 van Eigen Huis & Interieur een interview met onze creatief medewerkerster Monica van Blitterswijk. Lees alles over haar favoriete verftechniek, hobby’s en inspiratie!

Lees artikel

Familiehuis Leidsche Rijn

In editie 13 van VT Wonen een binnenkijker van het huis van onze creatief medewerkerster Monica van Blitterswijk. Lees alles over hoe Monica het rijtjeshuis omtoverde tot een sfeervol familiehuis, met oude bouwmaterialen en warme kalktinten op de muren.

Lees artikel

Meteen raak!

In de binnenkijkspecial van Wonen Landelijke Stijl najaar 2018 een mooie binnenkijker van de make-over van een negen jaar oude twee-onder-1-kap-woning. De jonge bewoners waren gelijk verliefd op het huis waar nog wel wat aangedaan moest worden. Ze wilden graag een landelijke woonstijl en brachten sfeer in het interieur met kalkverf in de kleuren Leem en Palladio.

Lees artikel

Gedateerde woonboerderij wordt droomhuis

In de binnenkijkspecial van Wonen Landelijke Stijl najaar 2018 het prachtige huis van onze sterdealer Carien Huyskens van pand 17. Met haar prachtige schilderwerk heeft Carien haar huis omgetoverd in een warm bijzonder huis. Op de wanden is kalkverf aangebracht in de kleuren Lino. Palladio, Sculptura en Piombo. Kasten kregen de kleur Graphite in zijdemat lakverf en zelfs in de keuken heeft Carien een kalkverf-uitstraling weten te creëren door Projectverf in 2 kleuren met een speciale techniek toe te passen.

Lees artikel

Lang gekoesterde woondroom

In de binnenkijkspecial van Wonen Landelijke Stijl najaar 2018 een prachtige binnenkijker van een project van styliste Frieda Dorresteijn. In deze nieuwbouw woning ging ze aan de slag met natuurlijke, zachte tinten, met een voorkeur voor grijze tonen. In de woonkamer werd krijtverf in de kleur Beton toegepast. Resultaat: een prachtig warm behaaglijk geheel!

Lees artikel

Terugblik op het EH&I Paviljoen 2018

In Eigen Huis & Interieur edtie 9 2018 een terugblik op het EH&I paviljoen op de VT Wonen & Designbeurs. Dit mooie paviljoen hebben we helemaal voorzien van een prachtige betonlook met kalkverf in de kleuren Fossil en Parel aangebracht in stuctechniek! Een afwerking die heel mat is, en tegelijkertijd leeft en structuur heeft.

Lees artikel

De toppers van het Stijlvol Wonen huis

In Stijlvol Wonen editie 8 een terugblik op het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de vt wonen & designbeurs. In deze terugblik is te zien de hal met op de wand Carte Colori krijtverf in de  Terracotta en op de vloer Beton Ciré in de kleur Palladio.

De woonkamer kreeg krijtverf in de kleur Galleria in combinatie met de speciaal voor Stijlvol Wonen ontworpen kleur Pesca Elegante op de wand. De vloer is geverfd met vloerverf in de kleur Ebano.

De keukenwanden zijn geverfd met krijtverf in de kleur Pesca Elegante.

Op de slaapkamerwand krijtverf in de kleur Glas en op de vloer Beton Ciré in de kleur Palladio.

De badkamer maakt het plaatje compleet door een prachtige douche vakkundig voorzien van Beton Ciré in de kleur Leisteen door Stucco Lusso.

Lees artikel

Een dierbare kerst

In Wonen Landelijke Stijl edtie 7 2018 een prachtig kersthuis in sobere stijl. De vrijstaande jarenzestigwoning werd grondig verbouwd en werd daarna in sobere woonstijl sfeervol ingericht met gebruik van kalkverf in de kleuren Gritti, Leem en Piombo. In november hult bewoonster Carola haar huis in een warme kerstsfeer waarvoor ze inspiratie uit de natuur haalt. Net even anders maar met groots effect.

Lees artikel

Een kerst vol bloemen

In Wonen Landelijke Stijl editie 7 een binnenkijker van een project van nieuw huis in jarendertigstijl. De bewoners hebben op het huis hun eigen stempel gedrukt en zo een eigen sfeer gecreëerd waarin verse bloemen niet ontbreken. De gehele woonkamer werd voorzien van kalkverf. Ook de slaapkamer kreeg een warme sfeer met kalkverf in de kleur Piombo.

Lees artikel

Landelijke woondroom

In Wonen Landelijke Stijl edtie 7 2018 een mooie binnenkijker van de woning van de gepensioneerde interieurstyliste Maria Kessels in Baarlo. De sfeer van de woning kenmerkt zich door landelijk gecombineerd met oud en natuurlijke materialen. Zachte kleuren als grijs, taupe en groen voeren de boventoon in de woonboerderij.  Door de tinten op elkaar af te stemmen blijft het totaalbeeld in het interieur rustig. Op de wanden werd kalkverf  in de kleuren Zinco en Leem van Carte Colori gebruikt die het geheel een  doorleefde look geeft.

Lees artikel

Bouwval wordt parel

In Stijlvol Wonen editie 7 een binnenkijker van een project van onze sterdealer Violier at Home. Het gerenoveerde huis kreeg meer comfort en een eigentijds interieur met behoud van de authenticiteit. De wanden in de woonkamer zijn geverfd  met krijtverf in de kleur Pelliccia, het houtwerk met zijdemat lakverf in dezelfde kleur. In de keuken is krijtverf in de kleur Flax aangebracht op de wanden en de bestaande keuken is geverfd met metallicverf in de kleur Copper.

Lees artikel

Zelfgemaakt sprookje

In Wonen Landelijke Stijl edtie 6 2018 een mooie binnenkijker van een gerenoveerde voormalige boerderij in authentieke landelijke sfeer met een stoere twist. Met twee nieuwe woonuitbreidingen werd de woning groter en maakten de bewoners er zelf een sprookje van. Het interieur kreeg een stoer landelijke sfeer met natuurlijke materialen. Op de wanden werd kalkverf van Carte Colori gebruikt in de kleur Piombo om de doorleefde look te benadrukken.

Lees artikel

Weg wit, welkom kleur

In Wonen Landelijke Stijl editie 6 een binnenkijker van een project van onze sterdealer Esatto by Ravensbergen. Het nieuw te bouwen huis van bewoners Joyce en Mark kon nog helemaal naar eigen inzicht worden ingedeeld. Samen met Esatto is van deze woning iets moois en bijzonders gecreëerd. Voor sfeer in huis is gebruik gemaakt van kalkverf in de kleur Gritti en krijtlak in de kleur Nero.

Lees artikel

Voorliefde voor doorleefd

In Wonen Landelijke Stijl edtie 6 2018 een mooie binnenkijker van een nieuwe twee-onder-een-kapwoning in landelijke stijl. Landelijk, sober en stoer is de sfeer die bewoonster Sonja in het hele huis heeft doorgevoerd. De hal is het visitekaartje, in deze ruimte wordt echt een statement gemaakt en de toon gezet voor de overige ruimtes. Kalkverf van Carte Colori gebruikt bewoonsters Sonja al twintig jaar en ook dit huis kreeg een doorleefde uitstraling met kalkverf in de kleur Gritti  en Zinco op de muren en krijtlak in de kleur Leisteen op de keukenkasten.

Lees artikel

Gastvrij & gezellig

In Wonen Landelijke Stijl editie 6 een binnenkijker van een project van ’t Hooghehuys. Het fundament van een sfeervol huis is een goed kleurgebruik op de muren. Daarom werd op advies van ’t Hoogehuys ook Carien Huyskens ingezet, die als kleurdeskundige met kalkverf in de kleuren Gritti, Graphite en Split van Carte Colori de juiste basis in het huis maakte. De woning van Heidi en Yvan is splinternieuw, maar lijkt en voelt geleefd en oud. De warmte is erin gebracht en dat begon met de juiste tinten in de juiste techniek, aangebracht op de wanden door Carien.

Lees artikel

Dromen aan de bosrand

In Wonen Landelijke Stijl edtie 6 2018 een mooie binnenkijker van een huis aan de bosrand in Nunspeet. Het huis was nog in originele staat, een ingrijpende en langdurige verbouwing in twee etappes volgde, grotendeels bedacht en uitgevoerd door Liesbeth en Hendrik zelf met hulp van familie. Natuurlijke materialen en kleuren geven direct enorm veel sfeer, net als trouwens de vloer van Belgisch hardsteen en de doorleefde uitstraling van kalkverf in de kleur Gritti op plafond en muren, krijtlak in de kleur Nero en kalkverf in de kleur Eucalyptus.

Lees artikel

Carte Blanche

In Stijlvol Wonen editie 5 een binnenkijker van een project van onze sterdealer Violier at Home. De bewoners hebben hun authentieke stolpboerderij met een heerlijke tuin en prachtige vergezichten ingeruild voor een appartement in het stadscentrum. Het appartement was perfect onderhouden maar wel erg steriel. Wulf van Pol van Violier at Home bracht er sfeer in door het gebruik van grijsgroene natuurtinten. Dit zorgt voor een rustige uitstraling. De plafonds zijn behandeld met Pelliccia van Carte Colori. Door ook het
schuine deel van de muur in dezelfde tint te verven, lijkt het alsof dit deel bij het

Lees artikel

Accenten in roze

In Wonen Landelijke Stijl edtie 3 2018 een mooie binnenkijker van een project van styliste Frieda Dorresteijn. In de styling van deze woning heeft Frieda laten zien hoe je van je woning een welkom thuis kunt maken. De kleur roze komt in accenten terug, een kleur die zachtheid uitstraalt. Precies wat nodig is om je thuis te voelen. Daarnaast is het interieur luchtig gehouden door juist hier en daar te kiezen voor een fors object. Het effect is juist verrassend als je hier een zachtroze kleur aan toevoegt. Voor de slaapkamer is de kleur Lilla van Carte Colori gebruikt.

Lees artikel

Oud gebruikt is beter dan nieuw!

In VT Wonen editie 5 een prachtige binnenkijker in het huis van styliste Liza Wassenaar. Een paleisje van vol kleitinten, kringloopvondsten en curiosa! Op de wand in de woonkamer is Carte Colori kalkverf in de kleur Camello gebruikt. De keuken en slaapkamer kreeg de kleur Oliva in kalkverf.

Lees artikel

Combineren als een pro

Verf, stof, behang, raamdecoratie … Hoe stem je alles op elkaar af? In Stijlvol Wonen editie Juni 2018 een special met verschillende sferen en tips hoe je deze aspecten met elkaar kunt combineren. Onder ‘Mooi Metallic’ onze Metallicverf in de nieuwe kleur Messing en stuctechniek met kalkverf in de kleur CC 088 Ink van de kleurenkaart Les Lins.

Lees artikel

Zoektocht naar stijl

In Stijlvol Wonen editie maart 2018 een mooie binnenkijker van het project van onze sterdealer Violier at Home. Door het gebruik van natureltinten krijgen de verschillende woonruimtes een rustige sfeer. Op de wanden is krijtverf in de kleur Flax gebruikt. De plafonds zijn bewerkt met krijtverf in de kleur Pelliccia. Door de plafonds in een net afwijkende tint te schilderen wordt het interieur niet saai maar behoud het rustige effect.

Lees artikel

Koninklijk huis

In Libelle nummer 18 een leuke binnenkijker van onze sterdealer Oud Nieuws Wonen.  Al jaren reist Maria allerlei markten af, op zoek naar bijzondere vondsten. Toen ze vier jaar geleden verhuisde, kwam daarmee een droom uit: een eigen interieurwinkel. In de binnenkijker een kijkje in de prachtige woning ,een voormalige slachterij/slagerij in Ouderkerk aan de IJssel, van Maria, Johan en hun 5 kinderen. Door een mix van brocante, stoer en landelijk heeft de woning een hedendaage kleurige uitstraling gekregen. In de woonkamer kregen de muren krijtverf in de kleur Glycine. In de keuken is de kleur Flax toegepast. In de ouderslaapkamer maakte Johan een prachtige kastenwand op maat geverfd in de kleur Leisteen.

Lees artikel

Geluk bij een ongeluk

In Wonen Landelijke Stijl editie 2 een mooie binnenkijker van onze dealer Pand 17 en ’t Hoogehuys. Na een intensieve verbouwing en zelfs een brand in het buitenverblijf is dit huis omgetoverd tot een sfeervol woonhuis met natuurlijke  oude materialen. De wanden in de woonkamer zijn geverfd met kalkverf in de kleur Lino en Piombo. De eetkamer kreeg kalkverf in een mix van de kleuren Sahara, Sculptura, Zinco en Gritti, aangebracht door Pand 17. Het resultaat is een prachtig woonhuis met een compleet andere basis en sfeer waarin met nieuwe aanvullingen qua interieur de puntjes op de i zijn gezet!

 

Lees artikel

Een nieuwe weg

n Stijlvol Wonen edite maart een mooie binnenkijker van het project van onze sterdealer Violier at Home.  Op de muren is de kleur Skin gebruikt, het houtwerk kreeg de kleur Flax en op het plafond is de kleur Pelliccia toegepast. Er is in dit project gekozen voor een gekleurde bank en fauteuils in plaats van een ingetogen variant in grijs of beige. De kleuren van de zitmeubels komen subtiel terug in de accessoires. Door kleur- en materiaal gebruik is een warm en sfeervol interieur gecreëerd!

 

Lees artikel

Als het niet perfect moet zijn

Prachtige binnenkijker in de Binnenkijkspecial 2018 van Wonen Landelijke Stijl. Eigenaresse styliste Sophie Bertels heeft bij de inrichting van haar huis de filosofie aangehouden dat niet alles perfect moet zijn om een mooi, stoer en spannend interieur te creëren. Dat resulteert in een mix van strakke, industriële elementen en oude imperfecte decoraties. De natuurlijke materialen en tinten zoals in de woonkamer Carte Colori kalkverf in de kleur Palladio, geven dit interieur samen met de decoratieve items een stoere,warme en pure sfeer.

 

Lees artikel

Een warme gloed

In de binnenkijkspecial 2018 van Wonen Landelijke Stijl een mooie reportage van het project van onze dealer ’t Hoogehuys en Pand 17. De witte pastoriewoning uit 1770 kreeg zowel binnen als buiten een knusse authentieke sfeer. De woonkamer kreeg een warme look door het gebruik van Carte Colori kalkverf in de kleurenLeem, Sculptura, Palladio en Kokos. De keuken werd op maat gemaakt en voor zien van kalkverf in de kleuren Palladio, Piombo en op de schouw de kleur Nero. In de hal zijn de kleuren Palladio, Lino en Sahara gebruikt. De lambrisering werd met een speciale verouderingstechniek behandeld. En zelfs de speelkamer voor de kinderen kreeg een knusse uitstraling door kalkverf te gebruiken in de kleur Gritti. Door speciale verftechnieken te gebruiken kreeg het huis een eigen gezicht. Nuances werden door Pand 17 ter plekke bedacht en aangebracht met als resultaat een sfeervol gezinshuis.

 

Lees artikel

Het huis van tante Doortje

Leuke binnenkijker in Ariadne at Home nr. 13 van 2017, project van onze dealer Woonwinkel ’t Klooster. De bewoonster kocht het huis van haar overleden tante Doortje en maakte er een eigentijds thuis van. Woonwinkel ’t Klooster maakte een moodboard met daarop alle kleuren, raamdecoratie, vloeren en vensterbanken. Naar aanleiding daarvan verfden bewoners José en Marco de schouw in de kleur Zinco van Carte Colori.

 

Lees artikel

Magische metamorfose

Prachtige binnekijker van onze sterdealer Violier at Home in Stijlvol Wonen editie december 2017. Een interieur dat klasse en kwaliteit uitstraalt met behoud van een warme sfeer. De ruimtes van de woning waren de leidraad voor het interieur, met grote meubels en stoere lampen. Er is gekozen voor authentieke kalkverf in de kleur Palladio van Carte Colori. De natuurtinten maken dat de muren rustig ogen. Hierdoor straalt elke ruimte, afhankelijk van de lichtinval, toepassing en functie, rust en evenwicht uit. En in combinatie met stoffen, materialen en meubelen wordt het een warme basis

 

Lees artikel

Terugblik Stijlvol Wonenhuis

Heb je hét woonevent van dit najaar gemist? Of wil je nog even nagenieten van al dat moois? Dit was het Stijlvol Wonen-huis op de vt wonen&design beurs met de Carte Colori kleuren Nero, Kokos en Calce. Alle materialen nog even op een rijtje.

 

Lees artikel

Knap compromis

Mooie binnenkijker van onze sterdealer Sober & Sjiek in editie 8 van Stijlvol Wonen. Als de ene van modern en strak houdt en de ander juist van landelijk,
dan kan samen een huis bouwen én inrichten een lastig proces worden. Anneke Blaauw van Sober & Sjiek slaagde erin om met hun uiteenlopende
smaken toch een thuis te creëren. Een warm, gezellig en harmonieus geheel met op de wanden krijtverf in de kleur Flax.

 

Lees artikel

Onverwacht avontuur

Een prachtige binnenkijker van onze sterdealer Violier at Home in editie september van Stijlvol Wonen. Voor hun nieuwe woning wensten de eigenaren een rustig, evenwichtig en eigentijds interieur. Voor de benedenverdieping is gekozen voor krijtverf in de kleuren As en Leem, de bovenverdieping kreeg krijtverf in de kleur Pelliccia met als resultaat een eigentijds en warm interieur.

 

Lees artikel

Helemaal perfect

In de oktober-november editie van Stijlvol Wonen een prachtige binnenkijker van een project van onze sterdealer Violier at Home. Op de begane grond zijn de muren geverfd met authentieke kalkverf in de kleuren Skin en Flax. In de slaapkamer is gekozen voor krijtverf in de opvallende groentint Lagune.

 

Lees artikel

Haute Couture gezinshuis

In Wonen Landelijke Stijl editie 5 een mooi binnenkijker. Met haar interieur- en kleuradviesbureau ’t Binnenbuitenhuys is bewoonster Ellen op de hoogte van de laatste trends, haar voorkeur gaat uit naar de Vlaamse interieurstijl. Verweerd hout, linnen stoffen, sobere maar grote decoratie en kalkverven.  De muren in de woonkamer kregen dan ook kalkverf in de kleur Gritti.  De keuken kreeg kalkverf in de kleur Palladio, de achterwand en de schouw in de keuken zijn geverfd met kalkverf in de kleur Sculptura.

 

Lees artikel

Zelfde woning vierde woonstijl

De woning van Pauline en Richard kreeg een nieuwe woonstijl. In Wonen Landelijke Stijl editie 5 een mooi binnenkijker van dit project van onze sterdealer Sober & Sjiek. Om sfeer in de woning te brengen is kalkverf in de kleur Colosseum aangebracht op alle wanden op de begane grond. De wanden in de slaapkamer zijn geverfd met kalkverf in de kleur Corno.

 

Lees artikel

Droomhuis voor 2

In Wonen Landelijke Stijl editie 5/2017 een mooie binnenkijker in een door de bewoners zelf gebouwde woning. Het huis is symmetrisch gebouwd en heeft de stijl van een klassieke notariswoning. Sfeer brachten de bewoners in de woonkamer door het aanbrengen van Carte Colori kalkverf in de kleur Pelliccia. De keuken kreeg kalkverf in de kleur Palladio en in de slaapkamer is kalkverf in de kleur Leem aangebracht.

 

Lees artikel

Eindelijk thuis

Prachtige binnenkijker in een klassieke woning in editie 5 van Wonen Landelijke Stijl. Om sfeer in het huis te brengen is kalkverf gebruikt. De keuken kreeg kalkverf  dubbelrecept in de kleur Palladio. De muren en kozijnen van de woonkamer zijn geschilderd met kalkverf in de kleur Gritti. Ook de sidetable werd geschilderd met kalkverf Gritti.

 

Lees artikel

In het voetspoor van opa

Binnenkijker en interview met Meta Bos in WONEN Landelijke Stijl Stylingspecial. Het woonhuis kreeg met hulp van onze dealer Hamsmade een sobere woonstijl. De wanden in kalkverf kleur Piombo en krijtverf kleur Gritti. Ramen, deuren, kozijnen in krijtlak kleur Piombo.

 

Lees artikel

Authentiek met een twist

In de binnenkijker in Wonen Landelijke Stijl editie 01/2017  een prachtige boerderij met authentieke bouwmaterialen. De wanden zijn afgewerkt met kalkverf van Carte Colori, de accessoires in oranje, bruin en rood zorgen voor een warme toets.

 

Lees artikel

Als een warme deken

In VT Wonen editie 4/2017 een mooie binnenkijker van het huis van onze dealer Brecht Murré (Meker Wonen). In de woonkeuken zijn de muren en het plafond geverfd in de kleur Primavera van Carte Colori. Dezelfde kleur op muren, plafond en deuren zorgen voor rust en eenheid.

 

Lees artikel

Klein maar fijn

Mooie binnenkijker in Wonen Landelijke Stijl editie 1/2017. Een sober en stoer interieur met op de wanden Carte Colori kalkverf in de kleur Gritti. Alle wanden in 1 tint geeft de mogelijkheid items weg laten vallen’ in het geheel. Resultaat: rust in een kleine ruimte!

 

Lees artikel

Heerlijk knus familiehuis

In Wonen Landelijke Stijl editie 6/2016 een mooie binnenkijker van een heerlijk knus familiehuis met Carte Colori kalkverf op de wanden in de kleur Gritti. In december tovert de eigenaresse haar huis met sfeervolle groendecoraties om tot een heerlijk geurend kersthuis.

 

Lees artikel

Weldaad van eenheid

In Stijlvol Wonen editie 1 een prachtige binnenkijker van onze dealer BLC Interiors. Hun appartement werd niet alleen hun thuis maar ook hun showroom. In de woonkamer een kleuritem in kalkverf in de kleur Gritti, op het terras pilaren Zijdemat lakverf in de kleur Nero.

 

Lees artikel