Nieuws

Nieuwe kleurenkaart Folclore

In ons geliefde Italië haalden we de inspiratie voor 8 nieuwe kleuren uit de prachtige traditionele Siciliaanse klederdracht, de al generaties lang doorgegeven streekgerechten en authentieke dorpjes waar de natuur nog centraal staat. Kortom, met de prachtige kleuren uit deze nieuwe kleurenkaart Folclore verbind je traditie met eigentijds interieur! De kleurenkaart bevat de kleuren Dolce, Marrone, Menta, Foglia, Curcuma, Marsala, Forresta en de Metallickleur Bronze.

Nieuwe kleurenkaart Metallico

Alle 8 sprankelende kleuren Carte Colori Metallicverf zijn nu overzichtelijk verzameld op 1 kleurenkaart genaamd Metallico. In de afgelopen jaren zijn er aan onze kleurencollectie verschillende metallicverfkleuren toegevoegd. Kleuren die prachtig te combineren zijn met onze andere verfsoorten en die stuk voor stuk zorgen voor een bijzonder accent in ieder interieur. Deze bijzondere metallicverfkleuren zijn nu samengebracht in de kleurenkaart Metallico. De kleurenkaart bevat de kleuren Goud, Principessa, Metallo, Glamour, Chiara, Copper, Tin en de kleur Messing

Nieuwe kleurenkaart Metamorfosi

Geïnspireerd op de vernieuwende ontwerpen van onze Dutch Designers hebben wij 8 nieuwe kleuren ontwikkeld waarmee je zowel moderne als landelijke interieurs een ware metamorfose geeft!

Metamorfosi bestaat uit de warme goudtint Messing, de diep zwarte kleur met bruine ondertoon Ebano, de warme neutrale tint Carta, de diepgroene tint Agave, de licht frisse kleur Cotone, De diepblauwe kleur Denim, de groengrijze kleur Façade en de speciaal voor Stijlvol Wonen ontwikkelde perzikroze kleur Pesca Elegante!