Nieuwe kleurenkaart Insieme

Onze nieuwe kleurenkaart heeft de naam Insieme gekregen, Italiaans voor ‘samen’. Een toepasselijke naam want deze kleurenkaart is in samenwerking met 7 Instagram-influencers gemaakt. Ieder met een eigen woonstijl. Samen zijn er mooie nieuwe kleuren samengesteld en de kleurnamen zijn doormiddel van een winactie bedacht.

Incanto
Een prachtige nieuwe kleur ontstaan uit de kleuren Glamour en Messing. Alleen verkrijgbaar in metallicverf.
@ingeroosxx

Muschio
Een warme groentint waarmee je buiten met binnen kunt verbinden.Verkrijgbaar in al onze verfsoorten behalve metallicverf.
@cartecolori

Brezza
Geïnspireerd door de reizen die hij maakt. Deze krachtige kleur doet het prachtig in een kleurrijk interieur of als accentkleur in combinatie met basistinten. Verkrijgbaar in al onze verfsoorten behalve metallicverf.
@rmariusb

Lecce
Wit voert de boventoon in het interieur van deze influencer. Deze warme wittint is een prachtige aanvulling daarop. Verkrijgbaar in al onze verfsoorten behalve metallicverf.
@thuisbijsuus

Fresca Oliva
Deze subtiele olijfgroene tint geeft een fris en toch warm accent aan het interieur! Verkrijgbaar in al onze verfsoorten behalve metallicverf.
@fijnthuiszijn.nl

Abbraccio
Deze natuurlijke warme kleur geeft een knusse en ontspannen sfeer. Een tijdloze aardetint die past in ieder interieur! Verkrijgbaar in al onze verfsoorten behalve metallicverf.
@by_geeske

Sabbia
Een prachtige natureltint, een alleskunner die mooi combineert met zowel wit-, bruin-, als grijstinten. Verkrijgbaar in al onze verfsoorten behalve metallicverf.
@moodiezz_stijl

Ora d’Oro
Een prachtige warme pasteltint die mooi combineert met zachte wittinten, natuurlijke materialen en sprankelende metallics. Verkrijgbaar in al onze verfsoorten behalve metallicverf.
@casadidenise