Nieuws

Nieuwe kleurenkaart Metamorfosi

Geïnspireerd op de vernieuwende ontwerpen van onze Dutch Designers hebben wij 8 nieuwe kleuren ontwikkeld waarmee je zowel moderne als landelijke interieurs een ware metamorfose geeft!

Metamorfosi bestaat uit de warme goudtint Messing, de diep zwarte kleur met bruine ondertoon Ebano, de warme neutrale tint Carta, de diepgroene tint Agave, de licht frisse kleur Cotone, De diepblauwe kleur Denim, de groengrijze kleur Façade en de speciaal voor Stijlvol Wonen ontwikkelde perzikroze kleur Pesca Elegante!

Carte Colori op VT Wonen & Designbeurs

Ook dit jaar zijn de producten van Carte Colori weer toegepast op de VT Wonen & designbeurs. In de inspiratiehuizen van de woonmagazines Stijlvol Wonen en Eigen Huis & Interieur zijn krijtverf en kalkverf van Carte Colori toegepast. Benieuwd naar het resultaat? Kom kijken op 2-7 oktober in RAI Amsterdam.

Matte afwasbare muur- en gevelverf (projectverf) nu ook in 1 liter verkrijgbaar

Onze matte afwasbare muur- en gevelverf (Projectverf) is nu ook in 1 liter verkrijgbaar.

De projectverf is speciaal ontwikkeld voor vlekgevoelige plaatsen zoals hal, keuken en badkamer en gemakkelijk te reinigen. Tevens zeer geschikt voor horeca, kantoren, scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen. Ook geschikt voor buiten. Verkrijgbaar in alle Carte Colori kleuren (met uitzondering van de metallicverfkleuren) en in 1 liter, 2,5 liter en 10 liter.