Zoek naar product

Arte Naturale

Arte Naturale

De naam zegt het al...Arte Naturale, natuurlijke kunst. Creaties die doen denken aan klassieke stillevens uit de schilderkunst en oude wetenschappelijke prenten en botanische tekeningen. Deze symmetrische kunst van natuurlijke objecten straalt door hun perfecte harmonie rust uit. De kunstwerken, gemaakt door Society Bones (bestaande uit fotograaf Maarten Fleskens en kunstenares Caroline Lamet) zijn geïnspireerd op de cyclus van de natuur en de natuurlijke kleurenlijn van Carte Colori. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten is een belangrijke peiler voor Carte Colori, alleen daarmee creëer je ook in je eigen omgeving een stijlvolle authentieke sfeer. De connectie met de natuurlijke kunst van Society Bones was snel gelegd. De verbinding van natuurlijke elementen zoals schedels, veren, koraal, leer, bloemen en edelstenen geeft door de unieke uitstraling en kleurgebruik warmte aan strakke interieurs en een mooi contrasterend accent aan landelijke interieurs. Een moderne, mediterrane twist aan de op dit moment veel gebruikte naturalia.

 

Speciaal voor Carte Colori is een bijzondere selectie van de Society Bones-kunstwerken samengesteld die onder de noemer ‘Arte Naturale’ Society Bones for Carte Colori. Deze kunstwerken zullen binnenkort te zien en verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Carte Colori-dealers. De verschillende uitvoeringen zijn nu al op afspraak te zien in de showroom van Carte Colori te Culemborg. Bestelbaar door een mail te sturen onder vermelding van naam kunstwerk en gewenste afmeting naar Carte Colori

De kunstwerken zijn verkrijgbaar in hoogwaardig plexiglas, canvas (optie sleets/gekreukt of optie glad) en op geschept papier (zonder lijst of met lijst).

 

Bekijk hier de volledige collectie.

 

Tarieven consumenten inclusief 6% BTW:

Plexiglas
S    € 1390,-
M  €  1900,-
L    € 2950,-

 

Canvas Sleets
S      €   490,-
M    €    650,-
L      € 1150,-

 

Canvas Glad
S        €   490,-
M      €    650,-
L        € 1150,-

 

Geschept papier       76 x 60 cm*         €   170,-
Geschept papier incl. lijst Loft          €   470,-
Geschept papier incl. lijst Aragon    €   510,-

 

S =  tot 112 x 100 cm
M = vanaf 112 x 100 tot 168 x 150 cm
L  = vanaf 168 x 150 cm tot 170 x 200 cm


* Omdat niet alle afbeeldingen exact dezelfde verhouding hebben is er geen een precieze maatvoering aan te geven. Over het algemeen geldt: Als de lengte of breedte van de afbeelding over de aangegeven maat gaat valt deze in de volgende maatvoering.

specialist in mediterrane sfeer en lifestyle
  • Workshops

  • Tips en verftechnieken

  • Bestel hier je proefpotje of handgeschilderde kleurenkaart!

  • Bekijk onze prachtige binnenkijk reportages!

Facebook
Pinterest
Instagram