Zoek naar product

Sfeer van Italië thuis in huis

Sfeer van Italië thuis in huis

De prachtige kleuren, de karakteristieke oude gebouwen, de geur van bloeiende planten en bloemen en de altijd aanwezige zon....

Wat hebben die oude steden en dorpen in Italië toch geweldig veel sfeer.  Al deze Italiaanse elementen zijn voor ons het uitgangspunt geweest voor onze authentieke Italiaanse kalkverf en unieke kleurenlijn. Daarmee creëer je ook in je eigen omgeving een stijlvolle authentieke Italiaanse sfeer.

 

Die heerlijke Italiaanse sfeer tref je zeker ook in het mooie magazine Smaak van Italië. Hét Italië magazine boordevol inspiratie over het mooiste en lekkerste uit de Laars. Uiteraard mag Carte Colori daarin niet ontbreken! Je treft ons dan ook met regelmaat in het magazine en op de website van Smaak van Italië geeft Carte Colori interieurtips!

 

Wil je sfeer proeven in Italië? De luxe B&B Borgo Vallone in de Piëmonte in Italië laat zien hoe je sfeer creëert met kalkverf en Beton Ciré van Carte Colori. Ook de binnenzijde van dit luxe B&B is helemaal in Carte Colori kleuren. Dus mocht je nog geen vakantie geboekt hebben en eens helemaal in Carte Colori-sferen willen komen... ga dan vooral lekker onthaasten bij Borgo Vallone in de Piemonte!

specialist in mediterrane sfeer en lifestyle
  • Arte Naturale

  • Tips en verftechnieken

  • Bestel hier je proefpotje of handgeschilderde kleurenkaart!

  • Bekijk onze prachtige binnenkijk reportages!

Facebook
Pinterest
Instagram